Sedi, pet!

Evforija maturantskih plesov se je za letošnje leto poslovila, jaz pa sem se odločila izpostaviti tiste, ki so med vsemi biseri oddajali prav poseben sijaj. 

14. 4. 2013

Za vse tiste, ki prehitro zbirate ideje za svoj bodoči maturantski ples, prav tako pa za vse tiste, ki se za svečan ples radi uredite in potrebujete kanček navdiha. Pridno sem se podala na delo in po mojem mnenju izbrskala tiste ob katerih mi klik na miški ni in ni hotel prehitro klikati. Poglejte si moje modne muhe, ki so s svojimi oblekami letošnjim maturantskim plesom pisali rdečo nit. 

Nežna kot cvet

Lara je za svojo maturantsko obleko izbrala nežno pastelno barvo in z obleko brez naramnic povdarila svoja ramena. Če v množici ne želiš izstopati, a še vedno pritegniti dovolj pozornosti, so pastelni odtenki prava izbira zate. Bleščeči robovi obleki naredijo tisto piko na i, na katero moramo biti dekleta pri izbiri obleke še posebej pozorna. Z srebrnimi bleščečimi čevlji, je uskladila svoj celoten videz. Prav tako pa gre en ogromen plus spodnjemu delu obleke, ki je modno asimetričen in malo ''načičkan''.  Sama bi videz popestrila še s kakšno vintage ogrlico, ki bi se Lari prav lepo podala zaradi elegantno spete frizure. 

Modna navdušenka

Slediš modnim trendom? Imaš rada detajle, ki naredijo tvoj videz čisto nekaj posebnega? Potem spadaš v kategorijo modnih navdušenk, ki želijo s svojim videzom izstopati. 

Draga dekleta! Nikar ne pozabite na pregovor ''manj je več''. Ko poskušate kombinirati več modnih trendov, ki so trenutno aktualni, jih nikar ne kombinirajte v prevelikih merah. Neža je s svojo kombinacijo pravi zgled, kako pravilno uskladiti svoj videz. Svojo dolgo belo obleko je popestrila z lahkim, skoraj ne vidnim kačjim potiskom in izbrala letošnji modni hit; železne bodičke v zlati barvi. Svoji elegantni obleki je pustila do izraza in se tako odločila za visoko spet strogo raven čop in zelo rahel make up. Svoje ustnice je povdarila z letošnjo vijolično barvo in nakit kombinirala v zlati barvi. 

Metuljček naj bo

No, fantje imajo s svojim videzom toliko manj težav kot dekleta, obenem pa tudi več. Kako izstopati med zelo podobnimi elegantnimi oblekami? Amadej se je odločil za klasično črno-belo kombinacijo. Svoj videz je popestril prav z metuljčkom, ki ga je izbral namesto kravate. In še dodaten nasvet? Če želite izstopati, si preprosto poiščite soplesalko, ki ji je moda zelo dobra prijateljica. 

Preprosta eleganca 

Izberite kroj, ki bo pristajal vaši postavi. Pozor, ne pristajajo vam prav vse obleke. Za pomoč lahko vprašate prijateljico, fanta, mamo ali pa svetovalko v trgovini. Minka je izbrala dokaj nenavadne odtenke za maturantski ples, vendar se mi njen outfit zdi eden izmed boljših. Tako preprosto, a vseeno elegantno. Svoj videz je popestrila z verižico v črni barvi in z veliko rožo, ki si jo je nadela v lase. Sivo-črno eleganco je vseskozi peljala v isti smeri in se ni odločila za kričeč modni dodatek. Takšno obleko boste lahko nosile tudi kje drugje. Je zelo vsestranska, kar pomeni, da jo lahko oblečete tudi na morju, za poslovni sestanek ali pa za večerjo z vašim najdražjim. Kaj pravite, vam je všeč? 

Drzni si!

Izbrala sem tudi enega izmed najdrznejših outfitov po mojem mnenju. Žiga je s svojim pogumom definitivno blestel in požel veliko zanimanja. Brez dvoma je bil tarča marsikaterega fotografa pa tudi tarča marsikaterega ženskega pogleda. Odličen primer kako izstopati med moško polovico. Žiga je drzno rdečo srajico kombiniral s kreativno potiskanim suknjičem. Odločil se je za hlače v temno sivi barvi in tako odstopil od klasične črne. Kar se mi zdi blazno zanimivo pa je to, da k svojemu stilu ni dodal niti kravate niti metuljčka, temveč je svoj vrat pustil prazen. Te zanima kako do podobnega outfita? Žigu je pomagala oblikovalka Jelena Stevančevič (Studio Volonte), hlače so Armani, srajica pa 7camicie. 

Princesa

Klara se je za svoj maturantski ples odločila preleviti v pravo princeso. Kreacija Maje Štamol v zlati barvi je njenim dolgim blontnim lasem pričarala pravo maturantsko pravljico. Klara se je zaradi izstopajoče obleke odločila za čisto rahel make up in klasične kodre šestdesetih let. Je ena izmed redkih, ki se je odločila, da bo imela spuščene lase, a ji je v kombinaciji z obleko popolnoma uspelo. Svoje čevlje je prav tako kombinirala v zlati s pridihom bež barve. Odločila se je, da z nakitom ne bo pretiravala, zato je izbrala samo preproste uhane. 

Značke: moda