Na pomoč: Moja zveza ni več to kar je bila včasih!

Se tudi tebi dogaja, da se s fantom ne zabavata več kot prej? Občutek imaš, da sta skupaj že celo večnost in da ne odkrijeta nič novega in zanimivega. Če si se že skoraj sprijaznila z dejstvom, da je vajina zveza obsojena na propad, moraš nujno prebrati spodnje vrstice.

11. 6. 2013

Že res, da ima samsko življenje veliko prednosti, a prav tako jih ima življenje v katerem si vezana na svojega fanta. Si pripravljena na nekaj dejstev, ki ti bodo morda pomagala pri težki odločitvi?

Na svetu ne obstaja stvar kot je popolna zveza. Zvezo si s fantom krojita čisto sama, zato je vse odvisno od vajine dobre volje ter potrpežljivosti. Ljubezen in vznemirjenje lahko v zvezi ponikneta zaradi različnih razlogov. 

Kar naenkrat so se čustva do njega ohladila - brez razloga!

Velikokrat se zgodi, da se eden izmed vaju preprosto naveliča resne zveze. Ne potrebuješ dobrega razloga, da končaš razmerje, saj ga pravzaprav nimaš. Če si na točki, ko si razbijaš z glavo kje je šlo narobe in ugotoviš, da razlog preprosto tiči v tem, da so se tvoja čustva ohladila je najbrž čas, da se s fantom resno pogovorita. 


Nekaj predlogov za izboljšanje:

  • Omejita vajino videvanje. Če sta se sedaj videla vsaj trikrat na teden in si poleg tega še vsak dan pisala sms sporočila ali se ure in ure pogovarjala, je čas da celotno stvar malo omejita. Skupaj izberita zlato sredino, ki bo ustrezala obema. Velikokrat se zgodi, da imata potem na zalogi veliko več stvari, ki si jih lahko povesta, prav tako pa sama pri sebi ugotovita ali se zaradi odločitve pogrešata ali to morda komu celo ustreza. 
  • Če se vrtiš v vrtincu čustev, ti predlagam, da svoje misli zaupaš svojemu fantu. Priznaj mu vsa čustva s katerimi biješ neusmiljeno bitko, saj bo tako vedel na čem je in bo stvari poskušal izboljšati. Zapomni si: Če mu ne poveš kaj se dogaja s tabo, ti ne more ustreči ali popraviti stvari. Iskren pogovor je lepa vrlina. 
  • Dogovorita se za mesečni premor in se ne videvajta, pišita pa si le v skrajnih primerih. Nujno se morata dogovoriti za vsa pravila, saj premor ne pomeni, da je kdorkoli izmed vaju samski za mesec dni, razen, če se to ne dogovorita. Če bosta nekaj časa narazen, bosta najprej ugotovila kaj si želita, poleg tega pa bosta imela obilo časa za pošten razmislek. 

Moj svet se je sesul v trenutku, ko sem izvedela - prevaral me je!

Ti je tvoj sanjski moški za katerega si mislila, da boš z njim preživela preostanek svojega življenja kar tako zlomil srce? 

Kaj naj naredim?

Na žalost veliko žensk kasneje nasede prepričevanju in solzam, da tega res ni hotel storiti in da mu daj še eno priložnost. Naj ti zaupam dejstvo: Če te je prevaral enkrat, se to zagotovo ne bo končalo tukaj. Obstaja dober razlog zakaj se je zatekel k drugi ženski - očitno te ne ljubi več. In v tem primeru si ti vsekakor zaslužiš nekoga, ki te bo razvajal in ti risal nasmeh na obraz. Predlagam, da se o vsem temeljito pogovorita potem pa odločitev sprejmi izključno sama. Včasih je bolje poslušati svojo glavo kot srce.  

''Fool me once, shame on you! Fool me twice, shame on me!''

Nekdo mi je postal všeč - in to ni moj fant!

Po dolgem času pogovarjanja s prijateljem si ugotovila, da mogoče do njega čutiš nekaj več. To te še toliko bolj bega, saj imaš fanta. Če vama s fantom v resni zvezi ne gre več kot včasih in se zadnje čase samo še prepirata, je najbolje, da tej zvezi narediš konec. Dejstvo je, da se ob njem ne boš mogla več tako sprostiti, če boš mislila na drugega fanta. Posledično te bo na fantu slej ko prej vse začelo motiti, njegovim šalam se ne boš več smejala, prav tako pa ti ne bo več do tega, da bi z njim preživljala svoj prosti čas. Res, da bo razhod boleč, vendar pomisli kaj je zate najbolje. In če si v zvezi s svojim fantom nesrečna, to zagotovo ni pot po kateri bi rada hodila, kajne?