Cosmo dan skozi moje oči

Spremljaj kaj se dogaja na rožnatem uredništvu in spoznaj tudi notranjost nastajanja tvoje najljubše revije, ki jo iz meseca v mesec komaj čakaš in ki jo sedaj pomagamo ustvarjati tudi me, Cosmo novinarke.  

11. 5. 2013

Cosmo novinarke, ki se iz tedna v teden naučimo nekaj novega smo zagotovo z opravljanjem nalog in pisanjem člankov zeeeelo pridne in marljive. Kako se odvija običajen dan Cosmo novinarke? No, veliko je smeha, zabave, novih dogodivščin in poznanstev. Na kotiček, ki ga dobim na uredništvu vsak teden sem se v trenutku in brez problema navadila kot bi mignil, hm, le zakaj? ;)

Ta teden je bil Cosmo dan obarvan v znamenju dogodivščin. Na uredništvo sem v sredo 8.5.2013 prišla ob 10.00 uri zjutraj. Super se mi zdi, da mi za svojo službo ni treba vstajati že ob 7 zjutraj in se lahko zjutraj normalno prebudim v nov dan. Hotela sem iti s kolesom, vendar me je vreme s svojimi temnimi oblaki kar malo prestrašilo, premočena pa si tudi nisem želela biti. Zato sem se odpeljala s trolo. Najprej so moji prsti po tipkovnici pisali nekaj o ženskih in moških težavah, kasneje pa sem dobila za nalogo še 5 lepotnih vprašanj za revijo Cosmopolitan.  

Slackline!

Ob 11.00 uri smo se na uredništvu zbrale vse Cosmo novinarke in skupaj smo z ostalo ekipo odpeketale proti Tivoliju.  Tam so nas pričakali fantje, ki so nas kasneje podučili o tem kaj je Slackline. Smešno je bilo gledati dekleta kako se nerodno sprehajajo po ''gurtnah'' in njihove malo prestrašene obraze. Slackline pravzaprav ni tako lahek šport, kot se zdi na prvi pogled. Noge na gurtnah se kar majejo in majejo, sploh nočejo biti pri miru. Imeti moraš ogromno ravnotežja, a nam so fantje za začetek pomagali z oporo. Vsaka je nekajkrat preizkusila svoje sposobnosti hoje. Med tem smo prišle na idejo, da bi lahko poskusile hojo po gurtnah v visokih petah. Bi si upala? 


Konec mojega rožnatega dneva se je bližal in čakal nas je še sestanek s Tino in Manco. Skupaj smo se na klopci ob sončku malo pogovorile o našem delu in kako se kaj imamo. Skupaj smo se nasmejale, se pogovarjale in predelale še sledeče naloge, ki nas čakajo. Dan je bil fenomenalen! Pa še Škisova je bila na sporedu...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri