Rešitev za dileme vsake sodobne punce

Bi si rada privoščila najljubšo torbico, pa ne veš, kakšno je stanje na tvojem računu? Si predstavljaš, da bi lahko z enim samim klikom spremenila svoj odnos do denarja, postala zgled vsem mladim in si še vedno privoščila najljubše modne razvade?

Ko lahko ob kavici urejaš svoje finance (foto: foter.com) foter.com
20. 4. 2013

Večni boj

Končno si ga odkrila. Srce ti bije vedno hitreje, roke se potijo, ustnica ti rahlo trza in kolena postajajo mehka. Skupaj bi vaju vsi občudovali, druge ženske bi blaznele od ljubosumja in ti bi bila z njim vrhunec vsake zabave. Nisi si sicer mislila, da ga boš odkrila na spletu, a tu je. Strmi vate in ti veš, da ga hočeš – plašč tvojega najljubšega oblikovalca! Zadnji kos v revolucionarni barvi! In vse, kar je zdaj med tabo in njim so ... finance.

Včasih je hitreje bolje

Prav tu pa lahko pride do velike težave, saj ne veš, ali si med zadnjimi razprodajami že prekoračila limit in bo mogoče ta lepotec med plašči obstajal samo v tvojih sanjah. In ko se že divje obuvaš, da bi zdirjala na banko, dvignila vse, kar imaš, ter v ovojnici poslala denar prek oceana do prodajalca tega plašča, se spomni, da živimo v 21. stoletju. In da banke razumejo, da smo ženske nenehno v akciji, zato nam je vsaka minuta pomembna. V takšnih primerih te lahko na vsakem koraku reši tvoja najljubša banka.

Banka mora razumeti sodobne ženske

Dejstvo je, da življenje pospešuje svoj tempo in ženske ga nočemo loviti, temveč želimo elegantno korakati z njim. Banke tako med preostalo ponudbo vključujejo tudi sodobne bančne poti, ki bodo preprečile marsikatero kapljico znoja ob hitenju na banko. Tako ponujajo uporabo spletnega, telefonskega ali mobilnega bančništva, ki ponujajo varen in hiter dostop do vaših finančnih podatkov ter vsebujejo kup prednosti: od nekaterih brezplačnih storitev, preverjanja stanja v vsakem trenutku na vsakem mestu do nižjih provizij in še cele palete drugih ugodnosti.

Ti je sodobno udobno?

Sodobne ženske kljub vsej svoji supermoči pri obvladovanju življenja občasno potrebujemo tudi pomoč. Če jo potrebuješ pri varčevanju s svojim časom ter nadzoru nad lastnimi financami, je mogoče čas, da odločno zakorakaš do prve poslovalnice.

Točno to so storile tudi gospodične, ki so posebej za Cosmo delile svojo izkušnjo s tem modernim načinom bančništva.

spela Špela, 28

"Vsak dan moram opraviti veliko stvari in biti na mnogo različnih koncih. Vse, kar lahko opravim hitro in od doma, je samo plus! Zaradi e-bančništva SKB je bolečina plačevanja računov zmanjšana na par minut. Za plačevanje računov in podobne stvari banke ne obiščem. SKB NET olajša vsakdan, ker se lahko posvetiš pomembnim stvarem – nujno zlo pa opraviš hitro in udobno od doma. Ostane več časa za zabavne stvari!"

janja Janja, 28

"Uporabljam le e-bančništvo, saj mi omogoča vse, kar potrebujem od banke. Račune plačujem prek trajnika, to torej poteka avtomatsko. Če pa moram kaj nakazati, pogledati stanje na računu ali preveriti prilive, lahko to naredim na internetu in z novimi pametnimi telefoni lahko to opravim kadarkoli in kjerkoli. Na banki nisem bila že najmanj tri leta, če potrebujem kakšno informacijo od svojega bančnega svetovalca, mu lahko prek osebne strani v sklopu e-bančništva pošljem sporočilo ali pa naročim telefonski klic in svetovalec me pokliče, ko želim."

iris Iris, 36

"Sem mama dveh otrok, zato si res želim čim bolj olajšati življenje ter prihraniti čim več časa. E-bančništvo mi vsekakor omogoča, da se izognem dolgemu čakanju v vrsti ter da lahko kadarkoli preverim, kakšno je stanje na mojem računu. Še posebej fino pa je, da lahko po spletni poti opravim tudi nakupe. Ko imaš hčer v najstniških letih, je na spletu marsikaj zanimivega. Banko načeloma obiščem enkrat na mesec, verjetno pa jo bom sčasoma še manjkrat."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri