Ko med seksom pozabi, da si zraven

Pa si ga našla. Njega ob katerim se ti zamajejo kolena, dobiš potne dlani in srce ti prepeva pesem 'ko si srečen'. Vse do trenutka, ko vsako pijačo plačaš ti in, ko te vrata za njegovo tazadnjo skoraj butnejo v nos.

Ko moški poskrbi samo za sebe (foto: foter.com) foter.com
7. 5. 2013

Da ne bo pomote. Saj ne rabiš nekoga, ki bo plačeval tvoje račune ter ti kot v dobrih starih filmih pridržal prav vsaka vrata ter občasno še kakšna zgradil samo, da ti jih bo lahko odprl. A dejstvo je, da si vsaka ženska želi vsaj malo kavalirja v svojem spremljevalcu.

Prinesi mi rože!

Ženske smo komplicirana bitja. Pika, klicaj, podpičje in še nekaj drugih znakov. Ampak v vsej svoji zapletenosti iščemo nekoga, da nas malenkost odplete. Da iz nas ne naredi mame, učiteljice, babice ter socialne delavke. Ker nekateri fantje imajo prav ta posebni faktor, ki kar kriči po tem, da bi ga vzela v roke kot glino in ga vsaj malo preoblikovala na boljše. Če si mu že recimo povedala, da obožuješ rože, a si jih vsak mesec otožno kupuješ sama in se pretvarjaš, da so od njega medtem ko ti on nosi samo 'šopke' umazanih nogavic, ki jih lahko drgneš, potem je nekaj narobe.

Kdo bo koga?

Saj ne rečem, ženske smo emancipirane in včasih same svoj moški. Ampak! Predvsem, ko pride do seksa, bi verjetno vsaj kdaj pa kdaj želela, da te nasloni na mizo in si te vzame. A obstaja velika možnost, da imaš ob sebi tipa, ki se vsakič, ko se slečeš, obnaša kot otrok, ki je prvič na igrišču. Za kratek čas preizkusi vsako igralo, se hitro naveliča, vmes kaj pokvari ter na koncu zbeži k mami. In ti tega zagotovo ne potrebuješ. Ti potrebuješ vodjo svojega igrišča!

Čakaj, to bi naj bil moški?

Če imaš torej doma primerek, ki medtem ko ti plačuješ vajine položnice bebavo strmi v še en del serije South Park, ki sicer ima izpit za avto, a raje šofiranje prepušča tebi, ki te ne ulovi, ko se spotakneš, ki se mu zdijo tvoje cvetlične hlače tako smešne, da je sliko teh poslal vsem svojim prijateljem, ki med seksom pozabi, da si sploh zraven, potem ... beži!

Idi ven, prijavi se na spletno zmenkovanje, pleši salso, ogovarjaj moške v parku ali pa preprosto bodi sama. Verjemi, da boš brez njega bolj srečna, manj mama in veliko bolj zadovoljena. Nenazadnje sama že leta poznaš (in vodiš) svoje 'igrišče'! :)

skakanje