Kateri med 162 je pravi zate?

Punce imamo rade akcijo in dogodivščine, včasih pa rade vse to doživljamo kar z domačega fotelja. Televizija zna biti odlična izbira za večere, polne smeha, joka, ljubezni in drame. A da se med 162 programi odločiš za pravega, in to po hitrem postopku, ti lahko najbolj pomaga Itak Plejs.

 

Ne veš kateri program ima najboljšo ponudbo? Itak Plejs te reši! (foto: foter.com) foter.com
13. 6. 2013

Se ti je že kdaj zgodilo, da si dobro uro klikala med različnimi programi in upala, da boš končno našla nekaj, kar bi te pritegnilo? In končno najdeš serijo, ki jo obožuješ – a žal se vrti že odjavna špica. Bi se rada temu izognila? Nič lažjega!

TV spored

Preden se primeš za glavo in odločno rečeš, da že ne boš listala po nekem sporedu ter si s flomastrom označevala programov, brez skrbi. Itak Plejs ima možnost preprostega pregleda sporeda vseh programov in vse to lahko preprosto storiš kar na svojem računalniku, tablici ali telefonu. Torej kjerkoli in kadarkoli. Zbiranje starega papirja tako odpade in le en klik je tisti, ki te loči do vseh pomembnih informacij.

tv spored

Nič več listanja in recikliranja sporedov!

Če torej sediš na avtobusu, utrujena od predavanj ter svojega fanta, ki ti teži z odločitvami glede dopusta, se lahko na zelo preprost način prek mobilnega telefona povežeš z Itak Plejs ter si narediš načrt za sproščujoč večer ob tvojih serijah. Tako se ti ne bo več zgodilo, da boš zamudila serijo New Girl, ker se boš zgubljala med številnimi drugimi programi.

Prihrani čas in bodi organizirana

Prihrani torej energijo, ne žrtvuj palca za nikoli končano klikanje in si oglej TV spored Itak Plejsa. Točno boš vedela kdaj moraš končati pogovor s prijateljico, do katere ure se lahko sprehajaš s psom in koliko minut se lahko s fantom še poljubljaš preden je čas, da vklopiš svoj najljubši film. Pa prijeten in sproščen ogled!

En klik do zabave