Kakšnega bi izbrale ženske

''Vedno sem si želela majhnega.'' Te besede sicer ženske redko izrečemo, ko pa jih, govorimo o resni stvari. Takšna je tudi izbira avta. Ni lepšega občutka, kot da bočno parkiraš brez težav in profesionalno kot Schumacher voziš po cesti. Preberi si, zakaj je škoda citigo idealna izbira.

1. 5. 2013

Verjetno se strinjaš, da sta neodvisnost in dejstvo, da ti ni treba nikogar prositi za prevoz, super stvari. Trenutek, ko ti izročijo vozniški izpit, ti da občutek svobode, saj se lahko odpraviš, kamorkoli si želiš. Bi rada na Obalo? Ni problema! Šoping v Avstriji? Zakaj pa ne? Kavica v mestu? Čez deset minutk. Aja. Še preden greš novim dogodivščinam naproti, moraš izbrati idealnega avtomobilskega partnerja.

Izbrati pravega

Obstajamo ženske, ki avto izberemo zelo preprosto – glede na barvo, ki nam je všeč. A ker v resnici nočemo biti površinske, bi bilo dobro, da zase izbereš avto, ki ti bo ponudil lepo zunanjost in varno notranjost (mimogrede, tako izbiranje lahko potem uporabiš tudi pri iskanju novega fanta). In pri Škodi ti ponujajo lepotce, ki združujejo vse to. Različne barve, izjemna varnost in nešteto pametnih rešitev za vse tvoje pomembne napravice (predalčke za iPhone, iPod ipd.) so tiste lastnosti, ki odlikujejo trenutno najbolj vročega zapeljivca na sceni – škoda citigo.

Peljati ali ne peljati?

Pridejo sončni dnevi, ko se za kavico s prijateljicami zavihtiš na kolo. Pridejo pa tudi deževni, ko ne moreš vsa potna stopiti s kolesa, ter dnevi, ko se ti preprosto ne da loviti avtobusov. Ko si samo želiš priti na želeno lokacijo z avtomobilom, a ti že  ob misli na stresno vožnjo po mestu postane slabo. Ko pomisliš na to, da bo mogoče treba tudi bočno parkirati, pa delno omedlevaš. Brez panike, Škoda Citigo reši obe dilemi. Z dolžino 3,56 metra boš z lahkoto odkrila primerno parkirno mesto, pri varnosti na cesti pa ti bo ta model v veliko pomoč.

5 zvezdic Euro NCAP

Najpomembneje je, da se v svojem avtu počutiš varno. Škoda Citigo je od neodvisne evropske institucije Euro NCAP prejel pet zvezdic, kar pomeni, da gre za avto, ki skrbi tako za pasivno kot tudi aktivno varnost. Opremljen je z dodatnimi stranskimi blazinami za voznika in sopotnika, ki ščitita v primeru trka.

Adijo, stresna vožnja po mestu

Če se veliko voziš po mestu in ti natrpane ulice ter vsi tisti gospodiči, ki ti vozijo tako blizu, da jih skoraj čutiš, povzročajo neprijetne občutke, boš zdaj lahko zadihala. City Safe Drive je sistem za mestno vožnjo, ki so ga ustvarjalci Škoda Citigo-ja vključili v del opreme. Vsebuje senzorje za približevanje preostalih vozil ter funkcijo zaviranja v sili, takšen sistem pa te celo obvaruje pred nesrečo. Bodi pogumna, ko se usedeš v svojega jeklenega konjička, Škoda Citigo pa te bo vedno in povsod varno in lahkotno pripeljal, kamorkoli boš želela.