HELLO Europe oziroma Kako na nepozaben zmenek v Francijo brez odvečnih stroškov

In Francija je samo ena izmed držav kamor boš lahko 'odpotovala' brez da bi pri tem zapravila en sam euro. Zmenki, novi prijatelji, mednarodno povezovanje in vse to v lastni državi. Ni možno? Zdaj še ne, a če podpreš projekt HELLO Europe se lahko vse to kmalu uresniči.

HELLO Europe - čas je, da se povežeš! (foto: foter.com) foter.com
15. 5. 2013

Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh in Mathias Brouns so tista imena, ki si jih sicer ne rabiš nujno zapomniti, je pa dobro, da veš kdo so. To so namreč trije dečki iz Belgije, ki so tekom svojega druženja razvili idejo za projekt HELLO Europe.

Osnova za vse skupaj je eno tako veliko vseevropsko druženje, kjer boš lahko povezana z različnimi državami Europe ter pri tem počela raznorazne stvari. Dečki so naredili takšno nadgradnjo virtualnega druženja, kjer bi v večja mesta postavili velike zaslone, ki bi hkrati povezali dve evropski državi. Tako bi lahko stala v Ljubljani pred tem zaslonom ter pila kavico s postavnimi fanti iz Berlina, po 30 minutah pa bi se že lahko preobula v plesne čeveljce ter zamigala z boki z novimi prijatelji iz Rima.

V času, ko ti finance ne dovoljuje, da bi vsak mesec odpotovala na različne konce Evrope ter spoznavala nove ljudi, je to zagotovo projekt vreden tvoje pozornosti. Več o njem lahko izveš na facebooku, seveda pa si lahko v spodnjem videu ogledaš tudi tri postavne gospodiče, ki so prišli do te noro dobre ideje. Podpri jih in vsak dan odpotuj, spoznavaj in osvajaj nove koščke Evrope!