Tara Lynn - Vogue Italia podpira št.42

Manekenka Tara Lynn je vzor mnogim dekletom širom po svetu in dokazala je, da lahko tudi dekle s konfekcijsko št. 42 krasi naslovnico znamenite revije Vogue. Ampak njena pot ni bila lahka, saj modni svet je krut in poln diskriminacij.

19. 5. 2013

Suhice vs. Debeluške

Modni svet je v preteklosti sprejemal samo manekenke s konfekcijsko št. 34 ali 36. Zadnja leta vedno več modnih hiš ne sprejema manekenk, ki nosijo št. manjše od 34 in se večkrat odločijo za dekleta, ki imajo kakšno kilo več. V Angliji so temu pojavu rekli ''Revolucija Debelušk'', ostali po svetu fer odnos med ''suhicami'' in ''debeluškami''. Tako se je začela modna pot mlade Tare Lynn.

Taro so opazili enega lepega dneva, ko je v domačem mestu sprehajala psa. Najprej ni verjela in iskala, kje so skrite kamere. Fotograf, ki jo je opazil (med drugim zelo znan in uspešen ameriški fotograf) jo je prosil, če bi lahko z njo opravil eno slikanje. Sam jo je opisal kot dekle močnejše postave z angelskim obrazom. Prav to slikanje je Taro izstrelilo v svet visoke mode.

Vogue in Elle

Tara je krasila naslovnice revij kot so V Magazine, Glamourja, Elle France in naslovnico modnega mogotca - Vogue Italia. Prav ta je v modnem svetu dvignila veliko prahu, ampak urednica zagovarja svoja dekleta. Opisala jih je ''Belle Vere'', kar v prevodu pomeni ''resnično lepe''. Pod slike se je podpisal najuspešnejši modni fotografi Steven Meisel.

Zdravo življenje!

Čeprav je Tara predstavnica manekenk močnejših postav, še vedno zagovarja zdravo življenje in veliko telovadbe. Priporoča veliko vode (vsaj 3 litre na dan), ogromno sadja in zelenjave ter vsaj 30 min hoje na dan. Enkrat so jo vprašali, ali bi rada shujšala? Njen odgovor: ''Ne, saj sem zdrava in se odlično počutim!''

vogue

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri