Go go go!!!

Majhna, zabavna, okolju prijazna in opremljena čisto po mojem okusu. Čeprav je na voljo v kar nekaj barvnih različicah, je moja najljubša škoda citigo v čudoviti zeleni. Cosmo novinarke smo tiste srečnice, ki smo lahko lepotico peljale na potep in preizkusile vse njene odlike. Najbolj sem se navdušila nad samodejnim ASG-menjalnikom. Zakaj je škoda citigo nepogrešljiva spremljevalka vseh cosmo deklet in kakšne so njene prednosti, pa si preberi spodaj!

29. 4. 2013

1.     Ima super samodejni ASG-menjalnik – in drage punce, naj vam povem, da je škoda citigo namesto s petimi klasičnimi prestavami in prestavo za vzvratno vožnjo opremljena s samodejnim menjalnikom, ki ima samo tri funkcije: D – drive (vozi), N – neutral (nevtralno) in R – reverse (vzvratna vožnja).

2.     Samodejni menjalnik je preprost za uporabo in zelo ekonomičen pri porabi goriva. Tako boš lahko nekaj denarja prihranila za tisto oblekico, ki si jo zagledala v izložbi BTC-ja in te je tako navdušila, da si skoraj speljala v drugi prestavi.

3.     Navdušili so me tudi vsi notranji dodatki: škoda citigo ima kar nekaj super kotičkov za shranjevanje mobilnika, tabličnega računalnika, iPoda ali šminke. Najboljši pripomoček pa je 'kljukica' na armaturni plošči, kjer sem obesila torbico in s tem preprečila, da bi se njena vsebina raztresla po avtu. Super, kajne?

4.     Je majhna, a hkrati zelooo velika! Tako rekoč idealne velikosti, da jo lahko parkiraš na zadnje parkirno mesto, ki si ga našla v centru mesta. Na pogled majhna zapeljivka, ki v notranjosti skriva vso svojo srčnost, je tudi prostorna in udobna. Najlepši občutek boš imela, ko se boš po napornem dnevu usedla v avto, si zavrtela svojo najljubšo zgoščenko in preprosto uživala!

5.     Njen skriti adut je skrb za okolje. Je ekološki avto, saj se pri podjetju Škoda zavedajo, kako zelo pomembna sta narava in skrb zanjo, zato so poskrbeli, da je citigo naravi prijazna.

Pred testno vožnjo so nam sporočili, da vse cosmo novinarke dobimo svojo škoda citigo za kar tri dni. Spremljajte naše dogodivščine na www.cosmopolitan.si/novinarka, saj bo nadaljevanje škoda citigo zgodbe še kako zanimivo.