Nepozabna avantura

Končno je moj! Čeprav le za en teden, ampak škoda citigo je moj. Majhen, eleganten in opremljen z vso tehnologijo, ki jo potrebuje vsaka Cosmo novinarka.

27. 5. 2013

Ponedeljek, 29. 4. 2013, Koper, Ljubljana

Papirji podpisani, ključ v rokah in že 'pičimo' v Ljubljano, kjer me čakata dva intervjuja. Naprej se odpeljem do Zlatka Čordića in njegove trgovine z urami v BTC-ju. Kavica, veliko smeha in intervju je posnet. Zahvalim se mu in se hitro odpeljem na zasluženo kosilo v center Ljubljane. Škoda citigo je tako majhen in spreten, da se parkira skorajda sam. Dobrodošli v restavraciji Da Buda, kjer obožujem indijske oreščke z rižem. Po kosilu že letim na naslednji intervju, natančneje na kavico z Manjo Plešnar, kjer sva po dolgem in počez razpravljali o zadnjem Philips Fashion Weeku, o tem, kako se obleči za prvi zmenek, in kam jo bo odneslo med poletnim dopustom. Po dolgem izletu v Ljubljani se s sestrično usedeva v avto in se odpraviva nazaj proti domu. Zahvaljajoč Beyonce in odličnemu ozvočenju v škodi citigo, naju tudi zastoji na cesti ne spravijo v slabo voljo.  

skoda_saraja1

skoda_3

Torek, 30. 4. 2013, Koper

Jutri je 1. maj, zato hitim v trgovino po zadnje nakupe za družinski piknik. Kupiti moram zelenjavo, piščančje zrezke, čevapčiče in znamenite pleskavice. In koga naj vzamem v trgovino za družbo? Seveda mamo Sido, saj mama najbolje, ve, katero meso vzeti, kateri kruh bo najdlje svež in katera zelenjava je najboljša. Nakupljeno pospraviva v škodo in se odpeljeva še na hitro kavo v najljubšo kavarno ob morju. Lep dan je bil!

skoda_2

Sreda, 1. 5. 2013, Koper

Čas je za piknik!!! S sestrično zgodaj vstaneva (kot je naročila mama) ter začneva pospravljati teraso in vrt. Nato se lotiva hrane, pijače ... Pijača? Prišlo je do manjšega nesporazuma in nobena od naju ni kupila pijače. Hitro v avto in škoda citigo že pelje do bližnje črpalke, kjer pokupim vse, kar je treba. Ko čakam v vrsti pred blagajno, se sama pri sebi nasmehnem, saj očitno nisem edina, ki kupujem v zadnjem trenutku. Ko pridem nazaj, so gostje že prispeli. Naj se piknik začne!

Četrtek, 2. 5. 2013, Koper

Za nami je dolg dan in še daljša noč, zato danes vsi počivamo (tudi škoda citigo). Na meniju so poležavanje na kavču, romantični filmi in spanje. Zunaj dežuje, tako da se zagotovo ne premaknem nikamor. Na hitro še preverim, ali se tudi škoda citigo v tem dežju počuti dobro, nato pa se vrnem nazaj na kavč. Oh, kako mi je všeč ta dan za lenarjenje!

Petek, 3. 5. 2013, Koper

Prišel je trenutek, ko se morem posloviti od svojega škoda citigo. In ja, nekaj čudovitih trenutkov sva preživela skupaj. Hvala, ker sta me z Beyoncé poslušala pri mojem petju, hvala tudi, da si me zapeljal do najbližje črpalke in hitro nazaj, da ne bi zamudila piknika.  Bil si čudovit spremljevalec in upam, da se kmalu spet srečava!