Iz prve vrste - Mrs.Beyonce Carter

Kraljica je le kraljica - in Beyonce je to samo potrdila. Mrs.Carter je že drugič obiskala zagrebško Areno in ponovno ji je uspelo narediti šov leta! S svojim koncertom je pokazala moč in strast ženske ter dokazala, zakaj je n.1 pevka na svetu.

21. 4. 2013

Malo čez deveto je padel zastor na odru in Arena je ponorela. Že samo otvoritveni posnetek in začetna pesem koncerta Run the World, sta naznanila, kaj lahko publika pričakuje od koncerta - samostojno, močno, drzno in odločno žensko. Na odru jo spremlja ženski orkester, plesalke in mlad plesni duo Les Twins, ki že dolgo sodeluje s pevko in jo odlično dopolnjuje.

Beyonce je definicija koncerta v živo. Brez napakice je odpela vsako skladbo, tako kot  poslušamo na radiu ali računalniku (če ne, še boljše). Medtem, ko se je, kar devetkrat preoblekla, je koncert zapolnila z nekaterimi novejšimi skladbami, kot so End of Time, nadaljevala s klasiko Flaws and All, kjer so čustva prevzela celotno areno in verjetno je vsak v publiki potočil solzico ali dve.

Nov kostum, nova pesem - čas za nagajivo Beyonce in Naughty Girl, ki je zagotovo razgrela moški del publike. Naslednje skladbe so nam prikazale zgodbo ženske, ki se zabava (Party), se ne pusti (If I were a boy) in je čustvena (I miss you).

Ko je preletela dvorano in končno pristala pred nami, je bil čas za klasiko - Irreplaceable. Kdo danes ne pozna ''To the left, to the left''? Sama Beyonce je bila navdušena nad atmosfero in energijo, ki jo je pričarala v Areni. Sledila sta Love on Top, Resentment in standart medley Destiny's Child.

Koncert je zaključila na način, ki ga samo ona pozna - veličastno! Vse je presenetila z mešanico ''I will always love you'' Whitney Houston in svojih dveh skladb Halo in I was Here.

Aja, seveda ni pozabila dveh, ki sta zaznamovali njeno kariero - za vsa samska dekleta Single Ladies in ob 10. obletnici skladbe, Crazy in Love.

Publika je bila potešena in zadovoljna. Beyonce je zagotovo dosegla svoj cilj - spet sem jokala, smejala in žugala fantom, ker nas ne cenijo dovolj!. Koncert vreden vsakega evra, prerivanja in čakanja.

Do naslednjič queen B!