Fashion MUST HAVE!

Vsako poletje je nekaj tistih kosov in trendov, ki jih ASAP moraš imeti in tudi nekaj tistih, ki se morejo skriti globoko globoko v omari. Nekaj modnih smernic za poletje 2013, ki jih vsaka cosmo dekle mora upoštevati!

5. 5. 2013
  • Make-up je vsako poletje obarvan v naravnih tonih, ležerne barvne kombinacije. Letos? Močni odtenki, posebni odtenki- šminke v ORANŽNIH TONIH, od barve lososa do neon odtenkov barve sonca (vendar vedno premišljen ton, ki sovpada s poltjo posameznice).

  • Barva poletja 2013, ki je zamenjala zimski petrolej in lanskoletni »minty« je SMARAGDNA- laki, senčila, obleke (vendar vse v zmernih količinah, saj je obdobje Esmeralde ostalo v letu 1997- ni več ''cool'').

  •  BELA, BELA, BELA! Beli čevlji, bele torbice, bele jopice, bele obleke, beli dodatki. Poletje kliče po svetlih barvah in bela je kraljica le teh! Lahko je samo lahkotna srajca v beli barvi ali pa celotno oblečene v belo. Upaj si!

  •  Comeback BAGGY HLAČ! Skrajnost, ki jo letošnja poletna moda odobrava - izzivalno oprijete hlače ter oversized baggy. Široke hlače z ravnim krojem, polna krila s pridihom petdesetih prejšnjega stoletja - za vsak stil nekaj. Popolno!

  • »SLOGAN SWEATER«, ki je lahko tudi DIY (do it yourself). Potrebuješ samo močan slogan na razvlečeni majici, kratkih hlačah, sandalah ... in si pripravljena za kavico v mestu. Naj ne bodo žaljivi seveda!

  •  MOČNE ŠIROKE PETE, PLATFORME, FLATFORMS, VISOKE GLADIATORKE ... in seveda za piko na i, pete, ki nas popeljejo na daljni Vzhod, ki nas spremenijo v večno opevane Geishe - Japanese hill!