EXIT 2013 - kaj boš zamudil, če ne greš!

Line up EXIT-a 2013 tudi letos ne razočara! Še nimaš karte? Razkrivamo nekaj razlogov, zakaj moreš pohiteti z nakupom le te!

15. 5. 2013

Festival EXIT so leta 2000 ''na noge'' postavili študenti Novega Sada. Vsako leto je festival postal večji in večji in do danes so na odru Exita nastopala imena, kot so N.E.R.D., Beastie Boys, The Hives, Pet Shop Boys, Placebo, Klaxons ter mnogi drugi. Tako je Novi Sad in sam festival dobil renome eden boljših poletnih festivalov na svetu! Samo za pokušino predstavljamo nekaj angleških imen, ki bo nastopilo letos na festivalu.

Za vedno mlad - FATBOY SLIM

Angleški DJ, ki je na dance sceni že več kot 20 let, nikoli ne razočara. Čeprav se približuje 50-im, jih na odru pokaže znatno manj. Na festivalu bo nastopil kot eden glavnih akterjev na Dance odru.

Glas, ki te spravi v ekstazo - DELILAH

22-letna pevka rojena v Franciji je zagotovo vse prepričala s skladbami ''Inside my love'', ''Go'' ter ''Love you so''. Družinske korenine iz  Francije, Nigerije, Kube, Anglije in Španije sovpadajo z njenim glasom in izgledom. V živo je še boljša!

RUDIMENTAL - angleški ''drumić''

Kvartet je zelo svež na glasbeni sceni, njihova zadnja skladba ''Waiting all night'' pa osvaja vse glasbene lestvice po svetu. Videospot predstavlja resnične dogodke iz življenja BMX prvaka in igralca Kurta Yaegerja, kjer lahko vidimo njegov uspeh po težki nesreči. Spodaj poglej, zakaj.

Dobri, stari THE PRODIGY

Kdo ne pozna vsaj eno skladbo skupine, ki je za vse čase zaznamovala elektro sceno in postavila visok mejnik za vse tiste, ki so prišli za njimi. The Prodigy se vračajo in to z vrhunsko novo glasbo. Zagotovo ne bodo pozabili na skladbe kot so ''Charly'', ''Smack my bitch up'' ter zmagoviti ''Firestarter''.

BLOC PARTY in čarovnica

Band, katerega ne gre spustiti na festivalu! Na angleški Indie sceni so že več kot desetletje, še vedno pa nas navdušujejo s svojo raznoliko glasbo in izvirnimi besedili. Mi bomo v prvi vrsti!