Ena za fante.. in zmenke

Kdaj boste ugotovili, da fraza "greva na pijačo v center", žal ni več priljubljena med dekleti? Zato sem vam pripravila nekaj nasvetov, kako najbolje očarati dekle na prvemu zmenku in seveda kam jo peljati!

19. 4. 2013

Prvi zmenki, prvi pogledi, prvi poljubi - oh l'amour!

Ampak dragi fantje, zavedajte se, da dekleta sanjamo in doživljamo prvi zmenek kot v  filmu, zato se malo potrudite in pripravite ta pravo atmosfero za super prvi date.

  • 1. Lokacija, lokacija, lokacija

Vsi smo doživeli standart prvi zmenek: pijačka ob 20h zvečer v kavarni ob Ljubljanici. Danes te pijačke si prišparajte za moško družbo in bivše simpatije. Dekle, ki vam je simpatično pa presenetite in odpeljite nekam drugam. Npr. v živalski vrt ali pa v bližnji adrenalinski park. Če opazite, da je športnega duha, ji predlagajte dan na skejtu (če sama ne zna, jo boš ti naučil, a ne?).feather love

  • 2. Bodite ustvarjalni!

V starih časih je bilo obvezno, da je moški kot gentleman prinesel malenkost svoji izbranki na prvo srečanje. Danes seveda tega ni več in dekleta tudi tega več ne pričakujemo - napaka! Če boste prinesli s seboj nekaj malega za dekle, verjemite mi, da plus točke so vaše! Lahko prinesete od majhne origami žabice do marjetice. Seveda vse morate sami narediti in nič kupiti. Tako bo dekle cenilo čas in trud in še tukaj boste zadeli plus točke! Drugi zmenek vam ne uide!

  • 3. Če ne uspete na zmenek, ne napisati ...

..."te pokličem, ko končam ok?" - ker v 99 % primerih ne pokličete nazaj, rajši prestavite na drug dan in se takrat potrudite, da bo pozabila na to.

..."nimam dosti cajta, lahko na hitro?" - ne, ne, ne. Nobena ženska na svetu si ne predstavlja 10 min prvega zmenka. Temu se izogibaj!

... ''nimam avta, me prideš iskat?'' - mislim, da ta nima komentarja!

  • 4. Gentleman vedno zmaga!

Pridržite ji vrata, premaknite ji stol v restavraciji, odprite ji vrata od avta, med sprehodom po mestu ji pomagajte čez ogromne luže, pospremite jo do VRAT njenega stanovanja ... Je res, da smo generacija računalnikov in pametnih telefonov, nekatere navade pa nikoli ne umrejo -Gentleman je zagotovo ena od teh!

  • 5. Lepo se prištimajte!

Obleka naredi človeka - oblecite se po svojem stilu, ampak se vedno kulturno, čisto in ne zanemarjeno. Ni slaba ideja, če bi obiskali frizerja kakšen dan prej. Dekleta to opazimo (evo, še plus točke).

Še zadnja moja modrost za moško raso - bodite originalni! Dekleta obožujemo lepa presenečenja, drzne fante in nova doživetja. Zato pred prvim zmenkom pomislite in pripravite tak dan, ki ga ne bo nikoli pozabila!