Moj najbolj nori Itak dan

Z mojim novim najboljšim prijateljem Tedom zadnje dni preživljava precej razburljivo, tako je bilo tudi prejšnji teden.

12. 5. 2013

7:00 – Na hitro umijem zobe, v 15 minutah poskrbim za popoln dnevni make-up, oblečem rožaste hlače, belo majico in že hitim na kavo. Ker smo cosmo novinarke vedno na preži za novimi novičkami, na svojem Samsung Galaxy Tab (ki ga ljubkovalno kličem Ted) preverim, kaj se trenutno dogaja po svetu. Ker imam hitri Itak Internet, v trenutku preverim, kaj je tako zanimivo, da moram to nujno ta teden predstaviti tudi našim cosmo bralkam.

11:00 – Na pomoč! Prikupna turistka naju s prijateljico prosi, da ji pokaževa pot do restavracije, ki je ne poznava. Iz zagate naju reši Ted, saj lahko na spletu poiščeva omenjeno restavracijo in jo napotiva v pravo smer.

13:00 – Čas je za kosilo in med brskanjem po tabličnem računalniku sva našli idealno lokacijo – na vrhu nebotičnika! Odlično vreme, dobra hrana in super družba.

15:00 – S prijateljico preskočiva sladico ob kosilu in se na tako vroč dan raje odločiva za kepico sladoleda. Ker ne veva, kje ponujajo najboljšega, še malce pobrskava po Tedu in najdeva za naju najboljši sladoled v mestu – v Zvezdi.

19:00 – Ura je več kot primerna za priprave na večer, poln dogajanja. Najprej se odpravim na predavanje v butik Malloni, sledi koncert v Bikofeju, na koncu obiščem še Gromko na Metelkovi, kjer s prijateljicami končamo noč s  prepevanjem starih disko uspešnic. Ted medtem počiva doma, saj mora napolniti baterije in se pripraviti na nove dogodivščine. Jutri je nov dan!