30tka je pred vrati in ti nisi še tistega naredila?!

Vse ženske na svetu straši številka 30! Za nekatere je to konec sveta, ene mislijo, da bodo točno na ta dan pridobile 23458 gub, ostale že zbirajo denar za plastičnega kirurga. Nato pride še najboljša prijateljica in ti reče:'' A res nisi še tisto?! To smo delale, ko smo bile mlade klinke!'' Preberi si nekaj situacij/dogodivščin/napačnih kombinacij, ki jih moreš narediti pred 30. letom!

9. 6. 2013

Mlado meso

Imaš mogoče kakšno leto več, ampak zagotovo jih ne kažeš toliko. Zato se naslednjič, ko greste s prijateljicami žurat, uredi tako, da bodo ''ta male'' samo gledale!

Situacija:  Opaziš mlade, a zelo vroče tipčke. Zapičiš se v tistega, ki je najbolj sramežljiv in se skriva za New Era kapico. Po navadi se samo nasmeješ in v sebi pomisliš, kako je bilo lepo, ko si bila mlajša. Naj to ne bo ovira, upaj si! Mladi in naivni fantje so najboljši test za vse tiste, ki bi rade preizkusile, če še vedno znate flirtati in osvojiti moško srce. Zato pristopi do njega in mu na uho zašepetaj nekaj, kar ne bo pričakoval. Fant bo takoj za akcijo! Nekaj lepih pogledov in telefonska številka bo tvoja. Če jo boš uporabila ali ne, je vse odvisno od tebe.

Nekaj, kar nisi še nikoli!

Vpiši se na tečaj arabščine, vprašaj prijatelja naj te nauči surfati, skoči s padalom, zamenjaj službo in delaj tisto, kar te veseli!

Situacija: sediš v pisarni in sama veš, da to ni tvoja sanjska služba. Ker imaš preveč časa, pusti Facebook na miru in odpri Google. Vpiši kaj te zanima, kaj bi rada počela, kje bi lahko to počela in kako priti do tega. Na internetu lahko najdeš več kot milijon zadetkov in nasvetov za take primere. Ne čakaj, ampak naredi!

Vsaj pol leta ...

... živeti v tujino. Neverjetna izkušnja, ki ti bo zagotovo ostala v spominu celo življenje!

Situacija: pišeš magistrsko nalogo, ampak v domačem okolju ne najdeš več inspiracije in ti postaja dolgčas. Če nisi še izkoristila Erasmusa, ga daj zdaj! Projekt Erasmus je odlična priložnost za vse tiste, ki bi radi poleg spoznavanja novih ljudi, norih zabav in življenja v drugi državi, kar se da dobro zaključili študij. Da ne govorimo o tem koga vse lahko spoznaš (mogoče sorodno dušo!).

travel

Vse najboljše za 20. rojstni dan!

Medlo strmiš v omaro z oblekami in razmišljaš s čim bi lahko še presenetila. Če nočeš izpostaviti, koliko let boš jutri imela, pokliči mamo in povprašaj, če ima doma shranjeno še kakšno majico ali pa hlače iz leta 1999/2000.

Situacija: Vsem povabljencem naroči naj se oblečejo ''10 let nazaj''. Tako boste še enkrat videli, kaj vse ste takrat navlekli nase in kaj naj ostane globoko skrito v omari. Še boljši test bo, če najdeš stare fotografije iz tistih časov. Tako boš preverila, če so se vsi držali navodil!

Na vse ali nič!

Svet je poln norih festivalov, zato ne izpusti te priložnosti in se odpravi na enega!

Situacija: Najprej dobro razišči, kateri festival je najbolj zanimiv in kateri bi bil vsem všeč. Nato skupaj ob kavi pripravite bojni plan: kdo vozi, kje spite, kdo je glavni za hrano/pijačo, kdo za kondome, kdo za varnost. Kupite karte in se podajte na festivalsko avanturo. Seveda ne pozabite dokumentirati vsak korak, smešno situacijo,  slabost, smeh na potovanju!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri