Cosmo klepetalnica s Tino Deu

V četrtek, 12. aprila, smo ob 13. uri preizkusili novo pridobitev tvojega najljubšega spletnega portala: klepetalnico!

12. 4. 2012

Naša prva gostja je bila kar glavna urednica revije Cosmopolitan Tina Deu.

O njej je bilo sicer že veliko tega napisanega in povedanega, a smo vseeno prepričani, da številna zanimiva vprašanja še naprej ostajajo neodgovorjena.

Imela si torej edinstveno priložnost, da ji svoje vprašanje - prav tisto, ki se ti je ob slikah ob njenem uvodniku v mislih od nekdaj porajalo - dejansko tudi zastavila.

Ta zanima, kakšna je služba urednice takšne revije, kot je Cosmopolitan? Koliko člankov mora dnevno prebrati in na koliko telefonskih klicev odgovoriti? Morda pa te zanima, kako Tina usklajuje družinsko in karierno življenje? Katera je njena najljubša barva oblačil, negovalna krema ali avtomobilska znamka? Celo kaj čisto tretjega?

Kakorkoli že  že preberi si odgovore iz naše prve klepetalnice s Tino Deu:

  • spodaj pod prispevkom!

P.S. Tina Deu se je seveda potrudila odgovoriti na vsa vaša vprašanja, a ker so se ta malce ponavljala, je po lastni presoji kakšnega od njih vendarle pustila tudi neodgovorjenega.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri