Enkratna priložnost: Ponujamo ti službo Cosmo novinarke!

Si polna idej? Imaš rada izzive? Prijavi se in zmagaj v multimedijskem izzivu Cosmo novinarka.

22. 2. 2013

Pet tistih, ki nas boste s prijavo najbolj prepričale, bomo povabili, da tri mesece po en dan v tednu preživite na uredništvu in nam pomagate soustvarjati tako revijo Cosmopolitan kot tudi vsebino naše spletne strani.

Zmagovalka, ki jo bo izmed petih finalistk po izteku pripravniškega dela izbrala naša posebna žirija, bo dobila tudi čisto pravo službo na Cosmopolitanu.

Sprejmi naš veliki izziv!

Tvoja velika avantura v svet cosmo novinarstva se lahko prične le z zares celovito prijavo na delovno mesto čisto prave Cosmo novinarke.

Tvoja prijava naj vsebuje:

Življenjepis:

 • Na spletni povezavi Curriculum Vitae za Evo Novak boš našla naš vzorčni primerek, sama pa si lahko privoščiš tudi kakšen lasten vizualno kreativen poseg.

Tvoj lasten intervju:

 • Opravi intervju s kakšno zanimivo (lahko tudi znano) Slovenko po vzoru rubrike Ta trenutek sem (zgled zanjo najdeš seveda v Cosmu).

Video predstavitev:

 • Posnemi video, v katerem se boš predstavila: kdo si, koliko si stara, kakšni so tvoji hobiji, cilji, s čim se ukvarjaš, tvoje prednosti, kakšne izkušnje imaš in podobno. Video naj ne bo krajši od 30 sekund in daljši kot 2 minuti. Naloži ga na kanal Youtube, nam pa pošlji le povezavo do njega.

Pozor, bonus!

 • Vse, kar boš dodala k prijavnici, bo služilo kot bonus, s katerim boš prepričala žirijo. Lahko narediš dodatni članek (npr. z naslovom 10 seks zapovedi), lahko postaviš svojo lastno spletno stran iskalke zaposlitve ali se postaviš z zares posebno zabavnim videom. Pri izbiri zadnjega te nikakor ne želimo omejevati, imej le v mislih, da iščemo drugačne, zanimive in zagnane novinarke, ki so samostojne ter nas bodo znale presenetiti s svojimi inovativnimi idejami in kreativnostjo.

Nagrade in priložnosti!

Poleg tega, da ti ponujamo nadvse razburljivo (in poučno) priložnost, ki bo morda kronana celo z zaposlitvijo, te znajo k prijavi v izziv morda premamiti tudi številne nagrade, ki čakajo na naše bodoče sodelavke.

Vseh naših pet finalistk se bo lahko veselilo:

 • plačanega opravljanja prakse na uredništvu (3 mesece 1 dan v tednu),
 • predavanj in delavnic, ki vključujejo vse segmente ustvarjanja cosmo vsebine,
 • pisanja in urejanja bloga na spletnem portalu Cosmopolitan,
 • udeleževanja na Cosmo dogodkih in poročanja z njih
 • ter objav prispevkov na spletnem portalu Cosmopolitan.

Zmagovalka pa dobi še:

 • polletno plačano poskusno delo na uredništvu z možnostjo podaljšanja,
 • delovni kotiček v cosmo pisarni,
 • vsak mesec objavo najmanj enega članka v Cosmopolitanu in/ali na spletnem portalu Cosmopolitan
 • ter uporabo avtomobila Škoda citigo.

Pravila igre!

novinarkaV naš multimedijski izziv se lahko prijavi vsak, ki je starejši od 18 let in goji strast do pisanja cosmo vsebine.

Od izbranih kandidatov se bo zahtevalo, da v obdobju opravljanja 3-mesečne prakse vsaj en dan v tednu posvetijo delu na uredništvu. Delo bo razdeljeno na tematske sklope, v okviru katerih bodo organizirana različna izobraževanja in delavnice.

Pri izboru kandidatov se bodo upoštevale popolne prijave. Vsak bo moral podpisati pogodbo, kodeks ter se strinjati s splošnimi pravili, ki veljajo za vse naše nagradne igre in spletne izzive.

Cosmo

Prijavi se! Si ti tista, ki jo iščemo?

Na trimesečno preizkušnjo, ki bo kanditke bremenila z minimalno dvema objavama in najmanj eno video objavo tedensko, se lahko prijaviš od 21. februarja do 10. marca.

Prijave zbiramo na elektronskem naslovu:

Se že veselimo skorajšnjega snidenja ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri