Cosmo novinarke že vedo, da je Job boj, Itak!

Uredništvo revije Cosmopolitan bo v naslednjih treh mesecih v svoji delovni sredini gostil peterico deklet, ki so dobile priložnost, da se potegujejo za čisto pravo službo Cosmo novinarke v uredništvu revije Cosmopolitan.

20. 3. 2013

Da je bil boj srdit že v samem štartu, je bilo seveda pričakovati.

V našem spletnem zbiralniku se je nabralo za več kot 200 prijav deklet in fantov, od katerih jih je na situ cosmo žirije ostalo le 13. In čeprav so prav vse na prvem zaposlitvenem razgovoru v slavni roza pisarni navdušile, jih je le pet že naslednji dan na vrat na nos sprejelo prvi veliki izziv novopečenih Cosmo novinark.

V fotografskem studiu Alexa Štoklja v Kranju so bile del napornega celodnevnega fotografiranja, snemanj, izpraševanj in intervjujev tako naslednja dekleta:

novinarke

Resnični izzivi in z njimi boj za čisto pravo službo na uredništvu Cosmopolitana pa se z vsem tem šele pričenjajo.

Itak Job, ker Job je boj!

Job je boj ali kako ti Itak pomaga pri iskanju zaposlitve.

Konkurenca med iskalci na trgu dela in vse manj prostih delovnih mest od tebe zahtevata, da si boljša in bolj pripravljena iskalka zaposlitve.

itak jobItak je v sodelovanju s portalom MojeDelo.com zasnoval projekt Itak Job, s pomočjo katerega bi mladi postali del rešitve in ne problema.

Pri grajenju njihove kariere je bila ponujena možnost brezplačne udeležbe na predavanjih Gorazda Praha v različnih slovenskih mestih, najbolj zavzetim in drznim pa je na voljo tudi možnost osebnega svetovanja (coaching).

Do sedaj je bilo uspešno izvedenih že pet brezplačnih Itak Job kariernih predavanj, prijave na naslednje predavanje pa so že odprte.

Zadnje predavanje, na katerem s tabo delijo skrivnosti uspešnega iskanja zaposlitve, bo 28. marca v Koloseju Kranj ob 11. uri.

Prijaviš se lahko na spletni strani Itak Job, kot za vse ostale dobre stvari pa tudi tu velja omeniti, da je število mest omejeno.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri