Poletje, ki ti bo ostalo v spominu!

Poletje bo spontano in sproščeno! Da se boš nepozabnih dogodivščin spominjala še dolgo, pa  je cosmo pripravil poseben koledarček, ki ti bo poleti olajšal življenje ter hranil tvoje spomine, skrivnosti in načrte! Zakaj je tako poseben?

27. 5. 2013

Ne le, da boš lahko spremljala, koliko poletnih dni lahko še divje izkoristiš, dnevnik je poln nasvetov, trikov in zabavnih pozornosti. Seznam stvari, brez katerih se na potovanje ne moreš odpraviti, prostorčki, na katere boš nalimala fotko največjega poletnega podviga, stran za SMS-e, ki bodo to poletje prileteli iz cifer, ki jih niti malo nisi pričakovala...

Zamotila se boš lahko z reševanjem sudokuja, izdelavo papirnate barčice, risanjem karikatur in zapisovanjem svojih misli ali pa shranila odtenek glosa, ki si ga nosila, ko te je poljubil. Poletni dnevnik bo beležil tvojo sled in tako si boš poletje zapomnila za vedno!

Dogodivščine z dnevnikom lahko deliš tudi z nami na Facebooku, Twitterju in Instagramu! Poskrbi le, da ne pozabiš hashtaga #poletnidnevnik in #najboljcosmopoletje ;)