Kaj jih na ženskah privlači in odbija?

Na vprašanje "Kaj te na ženskah privlači in odbija?" so naključno izbrani prestavniki moškega spola odgovarjali zelo odkrito in obširno. Opaziti je mogoče nekatera ujemanja, obstaja pa tudi nekaj nesoglasij med njimi. Preveri ali ustrezaš kateremu opisu!

Kaj jih na ženskah privlači in odbija? (foto: Foter.com) Foter.com
15. 6. 2013

Nejc, 21 let

Če sem popolnoma iskren je glavni pogoj za to, da mi je punca všeč, njen fizični izgled. Že prvi trenutek se mi mora zdeti vsaj malo luštna. Vse ostalo pride za tem. Karakter je prav tako zelo pomemben. Privlačijo me izobražene ženske z jasnimi cilji v življenju. Želim, da ženska ve kaj hoče in se za to trudi, torej da ni povsem brezbrižna. Všeč mi je, če so ženske komunikativne in se z njimi da pogovarjati. Preveč zadržanih in tihih deklet ne maram. Znati se mora zabavati, poleg tega pa poznati tisto mejo med zabavo in odgovornostjo.

Gregor, 18 let

Na ženskah me privlačijo nasmeh, rit, prsi, lasje in oči. Zelo pomembno mi je tudi to, da je punca nižja od mene. V razmerju ne maram biti edini, ki govori, zato so mi všeč ženske, ki se znajo pogovarjati. Ne moti me ženska sramežljivost, vendar to ne sme biti njena osrednja lastnost. Všeč mi je, da se ženska postavi sama zase, veliko prednost pri meni pa imajo tudi tiste, ki dobro kuhajo. Izredno me moti nadutost in pretiran feminizem. Prav tako sovražim punce, ki na internet objavljajo 'duck face' fotografije.

Aleš, 25 let

Od vsega me najbolj očara pogled, ki mi ga ženska nameni in njen nasmeh ob tem. Zelo cenim dober smisel za humor. Ženska me mora znati nasmejati! Všeč so mi zelo preprosta dekleta z lepimi atributi, kot sta obraz in ritka. Odbijajo me prekomerna naličenost in preveč izzivalna oblačila, hkrati pa ne maram neurejenosti. Rad vidim, da ženska pozna pravo mero, ko pride do skrbi za svoje telo in izgled. Odbijajo me tudi staromodnost, zadrtost in vzvišenost. Ženska nikakor ne sme biti koščena, raje imam kakšno kilo več kot manj. Za konec pa me privlači tudi nekoliko eksotičen in nenavaden videz ženske.

Mark, 28 let

Fizični atributi, ki me na ženskah privlačijo so lep nasmeh, velike oči, gladki lasje in seksi zadnjica. Ne maram žensk, ki se ponašajo in mislijo, da se vesolje vrti okoli njih, prav tako me nervirajo ženske, ki se ne znajo izražati, so arogante in mislijo, da moški vemo, kaj one hočejo in o čem razmišljajo. Moški pač ne znamo brati misli. Ne maram kadilk. Kot nekadileca me vonj po tobaku in rumeni zobje zelo motijo.  Všeč so mi ženske, ki znajo poslušati in niso ene tistih, ki redko kdaj utihnejo. Šibka osebnost in prevelika navezanost name me motita, prav tako preveč umeten videz in premočen parfum. 

Danijel, 19 let

Ne vem točno zakaj me privlačijo dekleta, ki nosijo očala. Verjetno, ker dajejo vtis inteligence, ki je prvi kriterij, kateremu mora dekle ustrezati, da mi je lahko všeč. Nadvse seksi se mi zdijo tetovaže in pirsingi, še posebej na zanimivih delih telesa. Ženska me bo nedvomno odvrnila s slabo higijeno, ukazovalnostjo in glasnostjo. Sovražim, ko ženske ne zanjo sprejeti komplimenta, ne glede na to, kolikokrat ponovim, da so zares lepe. Ne maram deklet s slabo samopodobo in nizko samozavestjo. Najbolj seksi stvar na ženskah pa je njihov dišeč vonj in obris bradavičk za oblačili, pod katerimi ne nosijo modrčka.

David, 20 let

Kar se tiče videza mi je zelo všeč, če ima dekle dobro rit in noge. Všeč so mi dolgi ravni lasje, za čuda pa ne maram pa skodranih las. Glede značaja nimam veliko zahtev, pomembno mi je le, da se ujameva. Všeč so mi ženske, ki se zanimajo za stvari, ki zanimajo mene. Punca, ki mi je kos v video igrah, ima pri meni veliko možnosti. Prav tako so mi všeč dekleta, ki brez težav gledajo nasilne in akcijske filme.

Andrej, 27 let

Pri ženskah mi je precej pomemben pozitiven pogled na svet. Ženska se mora znati nasmehniti in ne sme pretirano dramatizirati glede reči, ki gredo morda narobe. Velik 'turn on' je razumna ženska, ki poleg tega zna tudi sočustvovati in se uskladiti z moškim na večih področjih. Zares težko gledam ženske v prekomerno vinjenem stanju. Takšni prizori so zares grdi in odbijajoči. Všeč mi je, če ženska zna presenetiti in ko stori nekaj nepričakovanega. Bodisi je to poljub, dotik na pravih mestih al pa lepa beseda. Izredno cenim tudi iskrenost in direktnost v odnosu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri