Dogaja.Itak: Raziskuj, čekiraj se, žuraj!

Na tvojem pametnem telefonu verjetno kar mrgoli »življenjsko pomembnih« aplikacij, ki jih navdušeno uporabljaš in priporočaš prijateljicam. Nedvomno si ena tistih, ki svojega prostega časa ne želiš preživeti sama doma, čakati, da te kdo pokliče in nekam povabi, ter se spraševati, kje so vsi tvoji prijatelji, ki trenutno niso dosegljivi na Facebooku.

Dogaja.Itak: Raziskuj, čekiraj se, žuraj! (foto: foter) foter
15. 4. 2013

Dogaja.Itak ti ponuja možnost hitrega pogleda v prihodnost, saj boš na tekočem z vsem, kar se ta trenutek dogaja v tvoji okolici. Kar na enkrat boš obkrožena z informacijami, ki te bodo pripeljale na najboljše koncerte, razstave in nore zabave. V trenutku, ko začutiš željo po tem, da bi se nekam odpravila, in se ti niti sanja ne, kaj se v mestu dogaja, lahko z le nekaj dotiki preveriš, kateri dogodki v tvoji okolici trenutno potekajo, kateri se bodo vsak čas začeli in kateri se bodo odvijali v roku enega tedna. Če pa ste se z družbo ravno vrnili s kosila ali sprehoda in bi svoje druženje radi nadaljevali, vključi funkcijo Lokacija in na hitro preveri, kje so najbližji lokali, bari, kini, galerije ...

In kako prideš do aplikacije?

Najprej si ustvari svoj ITAK profil. Najlažje ga ustvariš kar s Facebook računom, saj boš rabila povezavo Itak profila in Facebooka tudi za nadaljne sodelovanje v natečajih in akcijah. Nato na svoj Android telefon namesti aplikacijo Dogaja.Itak, ki jo najdeš s pomočjo QR kode, na Android Marketu ali neposredno na Itak strani. Aplikacijo si lahko naložijo tudi uporabniki Symbian OS (telefoni Nokia). Potem pa v akcijo!

Pomembno je, da glas o aplikaciji razširiš med prijatelje, kajti le tako boš vedela, katere kraje obiskujejo, na katerih dogodkih bodo v prihodnjih dneh in kje so bili. Popolno naključje bo, ko se boš znašla na istem koncertu kot tvoja simpatija, in dobro boš vedela, okoli katere kavarne moraš narediti velik krog, da se ne bi zaletela v svojega bivšega.

Z Itak Flikami do nagrad

S prijavo v aplikacijo si ustvariš svoj profil, ki se poveže tudi z drugimi aplikacijami Itak. S profilom pridobiš račun, na katerega zbiraš Itak Flike. Najboljša stvar pa je, da boš lahko nabrane Itak Flike pozneje zamenjala za super nagrade.

Z Dogaja.Itak ne boš nikoli več zamudila kul koncertov, vedno boš gostja najbolj 'in' lokalov in ti boš tista izmed prijateljic, ki bo vedno vedela, kje se kaj hudega dogaja.

Več o aplikaciji si lahko prebereš na http://dogaja.itak.si/aplikacija.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri