Prekrokan konec tedna

Nora druščina se to poletje vrača v Las Vegas, mi pa že navdušeno pričakujemo nove doze smeha ob vsakem slabo premišljenem gibu, ki ga bo četverica nedvomno naredila. Po novem pa lahko najdeš tudi majice zanj (seveda pa jo lahko nosiš tudi ti) s Hangover potiski, ki bodo nekaj norosti in dobre volje vnesle tudi v tvoje vsakdanje življenje.

Epski zaključek odbite četverice. (foto: New Yorker) New Yorker
7. 6. 2013

Spektakel se nadaljuje ...

Po tem ko so na Dougovi fantovščini v Vegasu ukradli tigra, poročili Stuja s prostitutko, vzeli njenega otroka in ukradli policijski avto, se tokrat ponovno vračajo na prvi 'kraj zločina'. Ubožci se sploh ne zavedajo, kaj vse jih spet čaka, a mi to dobro vemo in že komaj čakamo, da spet vidimo njihove obraze, ki že sami po sebi privabijo nasmešek na obraz, kajne?

Modno, kljub prekrokani noči

Pri New Yorkerju so za vse navdušence filmske uspešnice pripravila majice s tremi različnimi motivi odtrgane trilogije. Fantje pozor! Majice so v osnovi ustvarjene za vas in gotovo se bo, ko se boste med prijatelji pojavili v njih, odprla globoka debata o filmskih vragolijah. Morda se vam obeta celo kakšna primerljiva prekrokana noč!

Dekleta pa lahko moško majico popestrite na različne načine. Ne samo, da se boš mnogo lažje vključila v moško družbo, nedvomno boš zabavala tudi prijateljice.