Cosmo prenova doma

Boš med prvomajskimi počitnicami doma? Čas izkoristi za pravo pomadno akcijo ter celo stanovanje obrni na glavo. Da pa ne boš le čistila in brisala prahu, ki se je nabral pozimi, spravi možgančke v akcijo in si z nekaj majhnimi triki polepšaj dom.

Cosmo prenova doma (foto: shutterstock) shutterstock
17. 4. 2013

Kako se lotiš projekta?

Če imaš dom, ki ga želiš prenoviti, ideje, ki jih želiš uresničiti, in čas, ki ga želiš vložiti v ta projekt, potem imaš vse. In čeprav nisi preveč prepričana, ali ti tvoje finance to dopuščajo, je z le nekaj koraki prenova doma popolnoma mogoča.

Hitri stanovanjski kredit ti olajša delo

Vprašaj se, kaj si zares želiš. So to le nove zavese, barve sten ali pa bi morda rada spremenila kaj več?

Glede na velikost projekta seveda obstajajo tudi razlike v cenah in priznati je treba, da malokatera izmed nas lahko kar tako čez noč prenovi stanovanje ali hišo, ne da bi njena denarnica ali bančni račun utrpela posledice. Za običajne punce z veliko idejami SKB ponuja Hitri stanovanjski kredit, ki ti v precejšnji meri olajša delo. Takšen kredit je idealna izbira, če želiš zamenjati okna, vrata ali talne obloge, obnoviti kopalnico ali kuhinjo ali celo izdelati fasado ali izvesti kakšno drugo obrtniško delo.

Kaj in koliko?

Za povprečno prenovo doma boš potrebovala okoli 10.000 evrov, SKB pa ti nudi vse do 20.000 evrov kredita in ti omogoča do 10 let časa za njegovo odplačevanje. Kredit je hitro odobren, varen in ugoden. To pomeni, da je odobritev možna že v treh delovnih dneh, ponudijo ti tudi nižjo obrestno mero in nižje stroške odobritve, z dodatnim zavarovanjem zavarovalnice Generali pa poskrbiš za mirno spanje ob izgubi službe ali drugem nepredvidenem dogodku. Izbiraš lahko med tremi zavarovanji: življenjskim, nepremičninskim ali takšnim, ki ti bo prav prišel v primeru brezposelnosti.

Igraj se!

Ko bodo mojstri v red spravili zahtevnejša dela v tvojem stanovanju, boš na potezi ti. Sama lahko postoriš marsikaj! Zakaj se ne bi sprostila, medtem ko bi ob svoji najljubši glasbi s čopičem drsela po stenah in postopoma spreminjala auro svojega doma? Vzemi si čas in končno spravi v red star babičin stol ali prebarvaj pisalno mizo. Vse je v tvojih rokah.

Kaj pa trendi?

Najbolj priljubljen je ta trenutek skandinavski stil s precej izčiščenimi linijami. Še vedno zelo trenden je tudi starinski stil, zato lahko brez slabe vesti uporabiš vse, kar najdeš na zaprašenem podstrešju, izdelave kakšne stvari pa se lahko lotiš tudi sama. Sicer pa lahko uporabiš prav vse - od ravnih linij do živahnih tekstur in vzorcev. V mislih imej, da prenove doma ne moreš izvesti vsakih nekaj mesecev in da boš v okolju, ki ga boš ustvarila, morala živeti kar nekaj časa. Trendi se bodo počasi spreminjali, tvoj okus pa verjetno tudi, zato poslušaj sebe in se drži tistega stila, ki ti je že dalj časa blizu. Z nekaj majhnimi detajli, ki jih lahko sproti spreminjaš, pa poskrbi, da se boš v svojem najljubšem kotičku počutila udobno in sproščeno.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri