9-dnevni izziv: Prijavi se in doživi najlepši zaključek leta 2020!

Pri Cosmu bomo skupaj s tabo odštevali do konca leta 2020 in ti pomagali, da bo prestop v leto 2021 kar se da miren in nasmejan.

9-dnevni izziv: Prijavi se in doživi najlepši zaključek leta 2020! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 12. 2020 | Promocijsko sporočilo

Leto 2020 je bilo zagotovo zanimivo leto, polno izzivov in preizkušenj.

Pri Cosmu si želimo, da bi končala leto z nasmehom na obrazu in z mirom v srcu, pa tudi, da bi bilo leto 2021 boljše od letošnjega leta.

Zate smo pripravili izziv, tekom katerega boš 9 dni vsak dan zavestno vzela trenutek zase in zaradi tega lepše, bolj umirjeno in nasmejano zaključila letošnje leto.

Da ti bo lažje, ti bomo priskočili na pomoč. Od tega dne dalje bomo vsak dan s teboj delili nekaj napotkov, kaj storiti, da sebi in svojim bližnjim polepšaš konec leta in si s tem zagotoviš tudi boljše leto 2021.

Sprejmeš izziv in se zaobljubiš, da si boš 9 dni vsak dan zavestno vzela trenutek zase?

Zakaj točneje?

  • Da bomo stopili v novo leto pripravljeni na nove zmage.
  • Da ne bomo pozabili nase, na druge in na smisel življenja.
  • Da bomo čim več časa preživeli v miru in s tistimi, ki jih imamo najraje ter na ta način ustvarili potrebno srečo, zdravje in obilje v času, ki prihaja.
  • Da bomo osrečili tako druge kot sebe.
  • Da voščila “srečno in zdravo” ne bodo le besede, ampak globoka želja, ki se lahko uresniči, če delamo na njej aktivno.

Vsak dan bomo razmišljali, raziskovali in predvsem DELOVALI z namenom, da življenje postane še lepše.

Prijavi se TUKAJ:

Dobrodelnost vedno pričara nasmeh. Na to nas tudi letos opominja HOFER s svojimNasmeškotkom. To je poseben piškotek, ki že četrto leto pričara nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, letos pa še posebej dijakom pod okriljem Dijaškega sklada programa Botrstvo v Sloveniji, ki mu namenjajo sredstva od prodaje.

Podari Nasmeškotek, ki ga najdeš v trgovinah HOFER.