Ti povej, katera naj bo zmagovalka

Zdaj že veš, da je žirija izmed slabi dve stotine prijavljenih deklet, že izbrala deset srečnic Naomi izziva, od katerih se jih bo devet potegovalo za priložnost, da postanejo vrhunske manekenke ...

25. 9. 2008

A medtem ko bo o laskavi priložnosti manekenske kariere do konca odločala žirija, boš prav ti - in le ti - odločila o tem, katera izmed izbranih deklet bo postala mis interneta!

Mis interneta

Tokrat šteje le tvoje mnenje

Zmagovalka internetnega glasovanja bo v trajno last dobila telefon LG Black label series, KE970, ki se ponaša z originalnim podpisom Naomi Campbell (ogledaš si ga lahko na sliki v fotogaleriji). Brez nagrad pa ne bodo ostale tudi ostala dekleta, ki so se uvrstile v ožji krog izbora, saj jih bodo obdarili s paketom izdelkov Naomi Cat deluxe At Night.

Tukaj si lahko ogledaš video profile izbrank in glasuješ za favoritko po svojem okusu!

Ker ste želele vedeti

Brez dlake na jeziku o ozadju izbora in kriterijih žirije

V komentarjih pod prispevki smo zaznali kar nekaj 'nejevernih Anic', ki so podvomile v delo žirije in tehtnost njenih kriterijev. Da bi v kali zatrli takšne govorice, smo povprašali vodje projekta o ozadju Naomi izbora in izvedeli tole:

Žirija je bila številčna.

Sestavljena je bila:

  • iz predstavnikov podjetja Orbico, ki je slovenski zastopnik za parfume kolekcije Naomi,
  • svoje predstavnike je v žirijo delegiralo tudi Cosmo uredništvo,
  • svoje mesto pa je v njej dobila tudi predstavnica agencije Bronz.

Potrdili so nam, da je bilo med prijavljenimi dekleti veliko lepih in zanimivih deklet, zato so si pri ožanju izbora pomagali z naslednjimi kriteriji:

  • pozor, to te zna presenetiti: že v samem štartu je štela primernost in jasnost poslane fotografije (iz kar nekaj fotografij se namreč ni dalo dobro razbrati, kakšno je v resnici dekle),
  • žirija je nato na podlagi poslanih fotografij ocenila fotogeničnost dekleta,
  • šele nato je žirija preverila dekletovo starost, višino in skladnost telesa,
  • v zadnji fazi izbiranja (v predizbor se je uvrstilo 15 kandidatk, ki so jih povabili v agencijo Bronz, da bi si jih žirija ogledala še v živo) pa je štela tudi hoja (torej, ali deklica zna vsaj osnove manekenske hoje) in drža.
devet deklet

Tako. Zdaj veš ...

P.S. Ne moremo si kaj, da nam ne bi bilo žal predvsem tistih deklet, ki so si precejšnje možnosti zapravile samo zato, ker so na natečaj poslale premajhne ali pa premalo jasne fotografije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri