Od izbranke do zmagovalke

Vsem, ki budno spremljate, kaj se dogaja v Naominem nagradnem izzivu, naj povemo, da je žirija že izbrala pet deklet, ki se potegujejo za priložnost profesionalne kariere manekenke.

3. 10. 2008

No, žal vam tega, katerih pet deklet je žirija izbrala ne smemo razkriti. O imenih bomo lahko govorili šele 30. oktobra, ko izide novembrska številka Cosmopolitana.

Izziv poteka v dveh nivojih

Kakorkoli že, zdaj je, kar je, vseh devet deklet še naprej tekmuje za mis interneta, z le petimi izmed njih pa se ukvarja posebej stroga žirija.

Dekleta se tako potegujejo za:

P.S. S paketom izdelkov Naomi Cat deluxe At Night in vabilom na modno revijo v Emporiumu in zaključno zabavo Naomi izziva v Playi (6. novembra) pa bo obdarjena tudi ena od tistih, ki boste glasovale za mis interneta. Splača se torej glasovati!

  • zmagovalko Naomi izziva, zdaj se za ta naslov poteguje le še pet deklet (katerih imena še ne smemo razkriti) in v tem delu tekmovanja bo do konca imela glavno besedo le žirija!

In zdaj?

Časovna premica

In ker smo pokukali v koledarček enega od žirije Naomi izziva, vam lahko zaupamo, da bo žirija:

  • do konca septembra je bilo izbranih 5 finalistk glavnega izbora in te bodo 14. oktobra povabljene na še eno fotografiranje - v zakulisju snemanja se bo pojavil tudi avtomobil Hyundai. Tudi tokrat bo tam naša ekipa s kamero, video o zakulisju pa bomo objavili skupaj z objavo finalistk v reviji Cosmopolitana, ki izide 30. oktobra,
  • epilog Naomi izziva se bo zgodil 11. novembra z modno revijo v Emporiumu. Tam bosta razglašeni tako zmagovalka Naomi izziva kot mis interneta.

  • predvidoma bo okoli 10. novembra še eno slikanje, tokrat le zmagovalke, njene fotografije pa bodo objavljene na spletu in v decembrski številki revije Cosmopolitana, ki izide 27. novembra.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri