Novi Polo Highline čaka na Naomi dekle

Medtem ko vsi kot na trnjih čakamo izid cosma, ki bo razkril stas in obraz vseh osmih finalistk, pa je že ta trenutek znana identiteta jeklenega konjička, v katerem se bo po prevzemu naslova vozila bodoča zmagovalka natečaja za novo Naomi dekle!

20. 8. 2009

Gre seveda za čisto novi Volkswagen Polo Highline, za katerega se že ve, da bo žarel živo rdeče tj. v barvi edinih pravih zmagovalcev, ki je tudi barva čistokrvnega veselja do življenja in pozornost zbujajoče silovitosti primarne energije.

Spoznaj ga!

Poznavalci so nad novim Volkswagnovim modelom takole navdušeni:

... nad njegovo obliko, ki je resnično brezkompromisna kot še nikoli doslej. Njegovo energijo, ki se upira vsakršni obliki povprečnosti. Odličen navor, tiho delovanje in izredna varčnost novih motorjev TSI in Common Rail TDI, ki porabijo do 20 odstotkov manj goriva. Navdušujočo izvedbo Polo BlueMotion s porabo goriva 3,61/100 km oz. emisijo CO2: 96 g/km. Dinamično vožnjo s 7-stopenjskim avtomatskim DSG menjalnikom z dvojno sklopko. Bogatim naborom komfortne in varnostne serijske opreme.

Skratka, novi Polo naj bi po njihovem postavljal nove standarde v svojem razredu.

Eko plus

A če cosmo bejbe razne tehnične podrobnosti še puščajo hladne, nas novi Polo prepriča s svojim videzom in mehko funkcionalnostjo, k odločitvi zanj pa na koncu zagotovo prevaga tudi okoljski certifikat, s katerim se novi Polo upravičeno ponaša:

  • V okoljski bilanci Volkswagen pojasnjuje, da novi Polo nima le varčnejše porabe in nižjih emisij kot predhodna generacija, pač pa se preko celotnega življenjskega ciklusa ponaša z lastnostmi, ki bistveno manj obremenjujejo okolje.
  • Z 1,4-litrskim motorjem TSI je Volkswagen v mednarodni konkurenci motornih tehnologij dosegel tudi največji uspeh doslej. Poleg mednarodnega priznanja za motor leta je TSI z dvojnim tlačnim polnjenjem osvojil tudi naslova „najbolj ekološki motor v letu 2009“ in „najboljši motor“ v kategoriji od 1,0 do 1,4 litra gibne prostornine. Nagrade je 17. junija letos v Stuttgartu prevzel dr. Rüdiger Szengel, vodja razvoja bencinskih motorjev pri Volkswagnu.
  • Osnova ocene je končni seštevek vrednosti vozila, od njegove izdelave preko uporabe do razgradnje. Rezultati okoljske bilance temeljijo na standardu ISO 14040/44, kot neodvisna strokovna organizacija pa jih je preveril in certificiral nemški TÜV Nord.

Si se že zaljubila?

No, bodoča zmagovalka natečaja za Naomi dekle ga bo resda dobila v uporabo povsem brezplačno za naslednjega pol leta!

Novi Polo pa je z bogato serijsko opremo lahko tudi tvoj za vedno že za 10.340 EUR.

Več o novem Polo si oglej na www.novipolo.si, kjer se lahko preizkusiš tudi v vožnji z njim ter sodeluješ v nagradni igri Polo Cup.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri