Naomina šola zapeljevanja

Poznaš ženske, ki zmešajo glavo vsakomur, ki prečka njihovo pot? Ženske, ki instinktivno vedo, kako v ljubezni zmagati, in kako očarati vsakega moškega?

30. 8. 2008

In prav takšna bi lahko bila tudi sama! Še več, morda ob branju naslednjih vrstic ugotoviš, da se duh prave zapeljivke skriva tudi v tebi. In morda te prav to opogumi, da se prijaviš na izziv Naomi Campbell!

Zapeljivi napoj

Velja splošno prepričanje, da obvladajo umetnost zapeljevanja zgolj lepotice, ki samozavest črpajo iz svojega videza. Resnica pa je, da se samozavesti in zapeljivosti lahko naučimo. Oblikujemo ju s pomočjo šarmantnosti ter s kančkom skrivnostnosti. Resnični magnetizem pa oddajamo takrat, ko se smejimo s prijatelji, smo naravni in se pristno zabavamo.

A pozor, preden začneš preizkušati te nasvete, potrebuješ zdravo mero zaupanja vase in v svoje sposobnosti zapeljevanja. Bistvo samozavesti je, da se počutite privlačno in zadovoljno. Tem bolj ste zadovoljne s seboj in svojim življenjem, bolj ste ljudem okoli sebe privlačne.

Kot vidiš, samo prhutanje s trepalnicami ne bo dovolj!

Poudari najlepše

... a ne bo odveč, če boš – poleg že omenjenega – vendarle poskrbela tudi za male, zunanje lepotne poudarke.

Nanesi maskaro in glos za ustnice, da se boš dobro počutila in zato tako tudi izgledala. Če pa želiš bolj drzen videz, dodaj še malo senčila za lica.

In, jasno, ne pozabi za konec popršiti še svojih pulznih točk s prefinjeno, ženstveno dišavo, ki ti bo izdatno dvignila samozavest!

Uporabi Seductive Elixir Naomi Campbell vsakič, ko boš želela ustvariti še posebno dober vtis, da bi v sebi prebudila očarljivega mačjega duha si lahko omisliš Cat Deluxe, k visokim petam pa se bo še posebno dobro podal tudi Cat deluxe At Night.

Še zadnji pogled v ogledalo, v spomin si prikliči še kakšen kompliment, ki si ga že bila deležna ... in že si nared!