'Mačka' je znova udarila!

Najnovejša dopolnitev uspešne družine dišav Cat Deluxe s podpisom Naomi Campbell je čudovita dišava Cat Deluxe With Kisses.

6. 7. 2009

Ta sodobna in modna dišava je ustvarjena za ženske, ki se rade igrajo, spogledujejo in zapeljujejo, za katerimi se obračajo glave in ki lomijo srca!

Iskriva harmonija

  • Zgornje note plešejo z živahno energijo, pikantno in ostro iskrivostjo kardamoma, pomešanega z rožnatimi jagodami, bergamotko, klementino, jabolkom in črnim ribezom.
  • V osrčju dišave se skriva ženstveno jedro iz izbranih in intenzivnih cvetnih not – bujne vrtnice in elegantne potonike, ki se združijo z jasminom sambacom.
  • Osnovne note dišavi podarijo razkošje s toplimi, intenzivnimi in obstojnimi notami vetiverja, kadila, vanilije in fižola tonka.

Linija izdelkov

Toaletna vodica

Očarljiva dišava Cat Deluxe With Kisses je na voljo v več velikostih, ki so primerne za vse priložnosti. Elegantna steklenička s puhasto sponko, najbolj modnim dodatkom te sezone, je nekaj, kar preprosto morate imeti. Izbiraš lahko med stekleničkami: 15 ml, 30 ml, 50 ml

Gel za prhanje

Gel za prhanje poudari in dopolni doživetje dišave Cat Deluxe With Kisses. Na voljo: 200 ml.

Losjon za telo

Bogat negovalni losjon poudari vonj in naredi kožo gladko in svilnato. Na voljo: 200 ml.

Dezodorant

Dezodorant še poudari očarljivi vonj dišave Cat Deluxe With Kisses. Izbiraš lahko dezodorant aerosol 150 ml in dezodorant sprej 75 ml.

Parfumska vodica

Intenzivna parfumska vodica z visoko koncentracijo Naomijine nove dišave. Na voljo: parfumska vodica 30 ml.

Oglasno sporočilo