Glasuj za svojo favoritko!

Ker nas tudi letos zanima, ali se okus širšega občestva v obliki naših spletni uporabnic in strokovne Naomi žirije, ki bi zmagovalko izbrala po svojih, preverjenih strokovnih določilih, kaj bistveno razlikujeta, te vabimo k spletnemu glasovanju.

1. 10. 2009

Naj ti osvežimo spomin:

Lanskoletna zmagovalka po mnenju strokovne žirije je nazadnje postala Anja Milekšič, medtem ko je s prepričljivim vodstvom v spletni glasovalnici naslov mis interneta osvojila Katja Zupančič.

Večina se nas je ob koncu akcije vendarle tudi strinjala, da sta si obe dekleti - in to vsaka svojo titulo - povsem zaslužile.

Tudi letos čakamo na tvoj glas!

In to isto nas zanima tudi letos. Še več: Letos bodo spletni glasovi tisti, ki bodo odločili o končni zmagovalki. Mimogrede: vse, ki boste glasovale, se avtomatično potegujete tudi za eno od treh tedenskih nagrad (v obliki parfumčkov Naomi Campbell), ki jih bo za srečne izžrebanke sproti pripravljalo podjetje Orbico.

Torej, kaj misliš:

  • kateri od naslednjih štirih deklet, ki so skozi sito stroge žirije prišle v sam finalni del Naomi izbora, bi po tvojem mnenju moral uspeti veliki met, t.j. naziv Naomi dekleta, ki prinaša podpis manekenske pogodbe z modno agencijo Bronz, ključe čisto novega Volkswagna Polo, s katerim se bo lahko vozila 6 mesecev, in številne druge mamljive nagrade iz sveta mode?

Tukaj si lahko ogledaš video profile izbrank in glasuješ za favoritko po svojem okusu!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri