Glamurozna Naomi by Naomi Campbell

Za novo dišavo Naomi by Naomi Campbell je značilna, seksi in elegantna vonjava.

28. 9. 2010 | Promocijsko sporočilo

Tako kot njena uspešna soimenjakinja Naomi Campbell tudi ta dišava predstavlja glamurozen dodatek skupini dišav, ki so jih oblikovale znane osebnosti.

Mejnik v svetu Naomi dišav

Naomi by Naomi Campbell postavlja nov mejnik v kolekciji parfumov NC.

Sodobna in vznemirljiva cvetno sadna dišava Naomi by Naomi Campbell je po besedah samega super modela:

"Dišava polna presenečenj. Občutek imam, da bo všeč ženskam, ki že uporabljajo moje parfume, osvojila pa bo tudi srca mnogih drugih."

Naomi je prepričana, da bo dišava pritegnila širši krog žensk zaradi vseh različnih odtenkov in nagajivega preobrata.

"Ta dišava je … sem brez dvoma jaz," je dejala.

Dejstvo je, da iskrivo svež, nežen in eleganten, pa tudi izrazito čuten umetelno izdelan šopek v dišavi odraža kompleksnost in večplastnost močne osebnosti Naomi Campbell.

Dišavne note

Vrh: Poživljajoče note ostre limone, slastne maline in eksotične guave izžarevajo veselje in razigranost. Predstavljajo sočen in iskriv začetek dišave Naomi by Naomi Campbell.

Srce: Ženstvena, elegantna vrtnica se pomeša z nežnimi in mehkimi notami lokvanja. V omamnem jedru vonjave te note ustvarijo prefinjeno, dišečo cvetlično tančico.

Osnovne note: Šopek cvetlic se umakne nepričakovano intenzivnim notam kremne sandalovine pomešane z gurmanskimi notami rahlo popražene vanilje, razkošne kave in kremne karamele. To je drzen, neverjetno zanimiv in adiktiven preobrat dolgotrajnega, čutnega zaključka dišave.

Naomi video reklama