Eksotična čutnost mačje zapeljivosti

"Žensko telo je lahko njeno najmočnejše sredstvo zapeljevanja. Nič ni bolj neustavljivo privlačnega od dišeče sladkosti od glave do pet in dotika svilnato gladke kože."

23. 6. 2009

"Pri dišavi Cat Deluxe gre za inovativno izražanje in odkritje samega sebe. Začutite mačjo zapeljivost, ki se skriva v vas!"

V dišavi Cat Deluxe se zadržana eleganca sreča z eksotično čutnostjo; izzivalnost se sooči s skrivnostnostjo. Dišava CAT DELUXE uteleša Noamino osebnost, ki združuje prefinjen slog in skrivnostno zapeljivost.

V dišavi se združita telesna privlačnost in brezskrbno uživanje. Osebo, ki jo nosi, naravnost prevzame. Ta neustavljiva dišava izraža osvobajajoče odkritje lastne čutnosti.

Poklon a la CAT DELUXE

Cvetno-ciprsko-sadni vonj CAT DELUXE je poklon novi generaciji modernih, trendnih žensk.

Vijolica zaseda posebno mesto v dišavi, saj tako kot Naomi predstavlja skrivnostno protislovje: v stari Grčiji so jo častili zaradi njenega omamnega vonja in elegantnih, žametnih cvetnih listov, izbrali so jo celo za simbol mogočnih Aten; vendar pa ta navidezno nežna cvetica pravzaprav ljubi divjino in spontano uspeva v grmičevju in živi meji gozdnatih pokrajin.

  • Zgornje note: veder sadno-cvetni akord sveže frezije in hrustljavega kardamoma dišavi podari razburljivost in živahno svetlost.
  • Osrenje note: Iskrivo cvetno osrčje predstavlja čutna mešanica vijolice kot posebne sestavine, ki se ji pridruži bogat vonj potonike in sočne breskve, zaokroži pa jo intenzivna sladka zapeljivost.
  • Osnovne note: Aromatična mešanica globokih, čutnih ambrastih not, lesnih not, mošusa, pačulija in vanilije, vonju podari topel žametni značaj, ki ustvari pridih čutnosti in močno, skoraj magnetno privlačnost.
Naomi pravi: "Ženski se lahko najbolj približaš skozi njeno dišavo. CAT DELUXE je več kot zgolj dišava … Je popoln izraz njenega osebnega sloga, njene drznosti in želje, da bi bila privlačna in bi naredila vtis, njene samozavesti in zavedanja svoje moči zapeljevanja."

Omama deluxe stekleničke

Stekleničko krasi odtis leopardove kože, podrobnost, ki pritegne pogled, vendar nastopa v kontrastu nedolžnih belih in spogledljivih rožnatih odtenkov. Kakšni si želiš biti danes? Neukročena in čutna? Nedolžna in brezskrbna? Izbira je tvoja. Posebnost stekleničke je sponka s plišastim cofkom – modni dodatek, ki izvabi nasmeh, takoj ko se ga dotakneš in ga lahko pripneš tudi na svojo torbico.

"Edinstvenost stekleničke in škatlice CAT DELUXE predstavlja samo bistvo dišave: v ženski se vedno skriva nekaj več, kot razkrije pogled …" pravi Naomi Campbell.

Ko jo prosijo za lepotni nasvet, Naomi nikoli ne okleva; prednost daje mehki in sijoči koži. Pri snovanju dišavne linije izdelkov za telo vedno veliko pozornosti namenja iskanju dragocenih in inovativnih sestavin, ki negujejo in razvajajo kožo.

Oglasno sporočilo