Duet strasti in ustvarjalnosti

Naomi Campbell in Robert Lobetta sta skupaj zasnovala reklamno kampanjo za dišavo CAT DELUXE, v Madridu pa se je rodila vizija čudovite fantazije CAT DE LUXE AT NIGHT.

19. 8. 2008 | Promocijsko sporočilo

Pri svoji sedmi dišavi Naomi ni več zgolj supermodel. Željna je novih izzivov, ki ji omogočajo, da izrazi svoje številne talente.

Kampanja širokih obzorij

Zato sta Robert Lobetta in Naomi Campbell ves čas snemanja preživljala skupaj: obema je namreč skupna strast in ustvarjalnost, kar jima omogoča, da zasedata vodilno mesto pri oblikovanju trendov.

"Tako kot Naomi tudi jaz neprestano skušam razširiti svoja obzorja, preizkusiti novosti, izboljšati stvari skozi navdih in eksperimentiranje. Kot kreativni direktor imam večplastne naloge," pravi Lobetta.

Pri snemanju kampanje mu je Naomi predstavljala navdih in iz njega je znala izvabiti najboljše. Odkrila sta, da podobno razmišljata, oba imata iskriv značaj in edinstven okus za modo ter življenjski slog.

Skrivnostna lahkomiselnost dneva

Rezultat njunega sodelovanja je mogočna vizualna podoba te edinstvene dišave.

Naomi sedi na mehkem krznu. Svetli toni in čutna otipljivost krzna ustvarijo pridih ženstvenosti. Linije njenega telesa sredi te mehke površine so vzravnane, njeni lasje se pomešajo s svetlimi toni. Mačjo zapeljivost, ki se skriva v njej, ponazarja intenzivnost njenega prodornega pogleda. Že prav izzivalen in skrivnosten je – izdaja iskrico strasti, ki se skriva v njej. Drugi posnetek prikazuje njeno razigranost, ko se nežno ugrizne v prst; skrivnostnost, pomešana s pridihom lahkomiselnosti.

Televizijski spot še poudari te vrednote: sproščena Naomi, ki jo nekdo zmoti v njenem čutnem okolju, vsiljivcu nameni napadalen pogled. Iskrica, ki izdaja njeno neukročeno notranjost. Iskrica, ki simbolizira kreativno vizijo Naomi in Roberta, združeno v inovativno, večplastno sporočilo.

In zapeljiva fantazija moči noči

Bogato vizualno reklamno kampanjo Naomijine dišave CAT DE LUXE AT NIGHT pa je v Madridu ustvaril fotograf Warwick Saint in Jake iz podjetja Independent Films.

Sanjsko vzdušje predstavlja prizorišče zapeljive zgodbe in čudovite fantazije, v katero vas vabi 'nočna kraljica' Naomi.

Soba je temna, sijejo le viseče diamantne vrvice, ki se lesketajo kot zvezde na temnem nebu. Glasba postaja vse bolj glasna, vzdušje pa vznemirljivo in nabito z iskricami in poživljajočim vonjem. Za svetlikajočo se zaveso se pojavi Naomi, ki se s svojo mačjo hojo vse bolj in bolj približuje kameri … njeni boki se zapeljivo zibljejo v ritmu glasbe, vsi pogledi so uprti vanjo.

Naomi kot prežeča črna mačka pograbi vrvice diamantne zavese, ki se nežno svetlikajo v temi, zavesa se strga in na stotine drobnih in lesketajočih se diamantov se vsuje in ogreje Naomijine svilene roke.

Naomi se v objemu bleščic nežno poboža po koži in z zadnjim zapeljivim pogledom zastrmi v čarobno noč.

Harmonija čutne strasti in igrive ženskosti. Rezultat je izrazita vizualna podoba ter zapeljiva, izzivalna in skrivnostna dišava.

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri