Dišava Wild Pearl - nova oblika zapeljevanja namenjena sodobni ženski

Doživi glamur Naomi Campbell z njeno novo dišavo Wild Pearl.

19. 12. 2011 | Promocijsko sporočilo

Predaj se hipnotični dišavi, ki naravno lepoto in žar uspešno združi s prefinjeno ostrino sodobne ženske.

‘To je dišava, ki jo moraš imeti, saj boš z njo zasijala kot prečudovit biser’.

Naomi Campbell

Wild Pearl – bleščeče čudovit

Najnovejši način kako zasijati kot divji biser je moč opisati z besedama eleganca in čutnost. Že stoletja velja prepričanje, da biser simbolizira popolnost in eleganco. Gre za najžlahtnejšo interpretacijo nenavadnega razkošja in dih jemajoče lepote.

Naomi zaradi svojih eksotičnih korenin, čutnih bujnih oblin in izjemne privlačnosti predstavlja utelešenje črnega bisera, najbolj zaželenega dragega kamna na svetu. Ta biser je skrivnosten in nedostopen. V svoji školjki se skriva v špranjah v velikih globinah večnega morja. Morska voda ljubkuje školjko, da razkrije svoj divji biser, dišava pa očara, saj uteleša fantastične lastnosti ikonskega supermodela ter njeno večno  ženstveno lepoto.

Zdi se, kot bi Naomi med opisovanjem uroka in očarljive privlačnosti svoje nove čarobne dišave Wild Pearl, sporočala:

“Želim si, da me občudujejo, in da ljudi prevzamem s svojo lepoto.”

Naomi pri tej osupljivi dišavi, kot eleganten in uglajen biser, razkrije svojo bolj umirjeno, nežnejšo in mehkejšo plat in tako uglašeno stopa v korak z minimalističnim, prefinjenim vzdušjem letošnje pomladi.

Navdih za dišavo je bila Naomi

Nastanek dišave je navdihnila Naomi – ženska, ki je ni moč opredeliti; ženska, katere močan vpliv še vedno hipnotizira in uroči.

Dišava Wild Pearl je žareča, poživljajoča in napolnjena z obljubami pomladnega dne. Ženska z vsemi čutili zazna nov letni čas, njena koža zažari, na plan privre čutnost in moč privlačnosti. Ženska se počuti osupljivo lepa.

Ekipa za dišave P&G je po navdihu, ki ga je našla v ‘lesketu bisera, najredkejšega, najbolj divjega in najbolj razkošnega med neobdelanimi dragimi kamni’, ustvarila mogočno dišavo, ki predstavlja poklon sijoči in hipnotični lepoti Naomi, kot črnemu biseru in muzi. Njena zanimiva, večplastna osebnost se prepleta znotraj tega kompleksnega in elegantnega šopka, ki se mu ni moč upreti.

Wild Pearl je prefinjena cvetno sadna, sladka in pudrasta dišava. Odpre se s svežimi in sočnimi sadnimi notami, ki se potopijo v glamurozne in skrajno ženstvene note. Doživetje dišave se zaključi s čutno in lesno mešanico.

Osvežilna lubenica in živahne note rožnatega popra popeljejo do bogatih in zrelih not vinogradniške breskve. Mesnato, zlato sadje vzbuja žametast in slasten občutek.

V jedru dišave prevladujeta nežen in krhek cvet jabolka, simbol cvetoče ljubezni, ter bela vijolica, najljubši cvet Venere. Skupaj z zmernimi dodatki jasmina tvorijo elegantno, ženstveno in dragoceno srce dišave.

Razkošen, neverjetno zanimiv in izjemno čuten biserni mošus ovije dišavo kot razkošen, svetlikajoč pajčolan. Okrepita ga odločna intenziteta cedrovine in toplina eksotične vanilje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri