Znana je nagrajenka, ki prejme unikatne uhane iz srebra Zlatarstva Skušek

Zaključujemo nagradno igro, s katero tudi v drugo podarjamo par čudovitih unikatnih srebrnih uhanov ene najstarejših zlatarn v Ljubljani - Zlatarstva Skušek.

14. 9. 2011

Da tokrat težav s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje (Kje v Ljubljani (lokacija) je mogoče kupiti ročno oblikovan zlat in srebrn nakit Zlatarne Skušek?) niste imele kaže število prejetih elektronskih sporočil v naš nagradni elektronski poštni predal.

Med vsemi sodelujočimi je bil žreb najbolj naklonjen:

  • Andreja Kogovšek iz Vrhnike

Čestitamo!

P.S. Andreja naj bo, prosimo, v teh dneh pozorna še na našo elektronsko pošto.

 

Zlatarstvo Skušek

Ljubezen do nakita se lahko tudi deduje!

Zlatarstvo Skušek je ena najstarejših zlatarn v Ljubljani, kjer že skozi tri generacije ročno oblikujejo zlat in srebrn nakit. Majhno prodajalno, skrito v Plečnikovih arkadah, še vedno obiščejo ljudje prvič in seveda tisti, ki ji zaupajo že celih 40 let.

Pri izdelavi nakita upoštevajo tvoje želje, lahko narišeš skico, prineseš fotografijo in si zaželiš unikatni izdelek. Lahko pa izbiraš med že narejenim zlatim in srebrnim nakitom, ki nastaja v delavnici nad prodajalno.

Za več informacij obišči njihovo spletno stran www.zlatarstvo-skusek.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri