Zmagovalka izziva Aquafresh neverjetni nasmeh je Saša Di Falco

Dobra dva meseca zbiranj fotografij nagradnega izziva Aquafresh neverjetni nasmeh in serije spletnih glasovanj kasneje so danes na glavnem prizorišču praznovanj desetletnice izhajanj revije Cosmopolitan razglasili zmagovalno fotografijo.

17. 9. 2011

Izmed treh finalistov Aquafresh izziva neverjetni nasmeh, ki so jih pomagali izbrati spletni uporabniki:

  • Eva Godnič
  • Barbara Imperl
  • Saša Di Falco


... se je Aquafresh strokovna žirija odločila, da je zmagovalka:

  • fotografija, ki jo je pred tedni za izziv na spletno stran Cosmopolitana naložila in podpisala: Saša Di Falco!


Čestitamo!

Zmagovalka je na slavnostni razglasitvi na Prešernovem trgu, kot obljubljeno, prejela bon za 500 evrov, skupaj z njo (na fotografiji so namreč tri dekleta z neverjetnim nasmehom) pa sta bili posebnih nagrad v nagradnih paketih deležni tudi njeni dve prijateljici. Vse tri bodo tudi leto dni krasile ovitek ščetke Aquafresh in se pojavile na naslovnici Cosmo Smile.

Praznih rok niso ostale tudi ostale finalistke.

Vseh 11 deklet je prejelo paket izdelkov Aquafresh (dve Aquafresh Ultimate zobnih past, 75ml, dve Aquafresh Ultimate + Whitening zobni pasti 75ml, par Aquafresh Interdental zobnih ščetk in dve Aquafresh Mint ustni vodi).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri