Zlatarstvo Skušek tudi v drugo podarja unikatne uhane iz srebra

Par čudovitih unikatnih srebrnih uhanov ene najstarejših zlatarn v Ljubljani, Zlatarstvo Skušek, smo pred tedeni že podarili, zdaj pa je pred nami še ena nagradna igra z enako privlačno nagrado.

5. 9. 2011

Da boste, tako kot v prvo, naš nagradni poštni predal preplavile s pravilnimi odgovori, ne dvomimo.

Nagradno vprašanje se tokrat glasi:

  • Kje v Ljubljani (lokacija) je mogoče kupiti ročno oblikovan zlat in srebrn nakit Zlatarne Skušek?

... svoj odgovor pa pošlji na nagrade@adriamedia.si (pripis: Zlatarstvo Skušek). Ne pozabi niti na svoje osnovne podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko številko). S pravilnim odgovorom in veliko sreče kaj lahko postaneš presrečna lastnica čudovitih srebrnih uhanov (v tem primeru, te bomo naknadno zaprosili tudi za davčno številko).

Zlatarstvo Skušek

Ljubezen do nakita se lahko tudi deduje!

Zlatarstvo Skušek je ena najstarejših zlatarn v Ljubljani, kjer že skozi tri generacije ročno oblikujejo zlat in srebrn nakit. Majhno prodajalno, skrito v Plečnikovih arkadah, še vedno obiščejo ljudje prvič in seveda tisti, ki ji zaupajo že celih 40 let.

Pri izdelavi nakita upoštevajo tvoje želje, lahko narišeš skico, prineseš fotografijo in si zaželiš unikatni izdelek. Lahko pa izbiraš med že narejenim zlatim in srebrnim nakitom, ki nastaja v delavnici nad prodajalno.

Za več informacij obišči njihovo spletno stran www.zlatarstvo-skusek.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri