Nagrajenci prvega kroga Aquafresh izziva

Prvi krog zbiranja fotografij Aquafresh izziva Neverjetni nasmeh, ki je potekal od 4. julija do 24. julija, je končan. Znani so tudi že naši prvi nagrajenci.

26. 7. 2011

Med najbolj všečnimi v 1. krogu Aquafresh izziva so se uvrstili neverjetno smejoči se obrazi z naslednjih treh fotografij:

Čestitamo!

Prav vsi posamezniki na omenjenih fotografijah bodo prejeli paket Aquafresh izdelkov, v katerem boste našli:

  • 2 x Aquafresh Ultimate zobna pasta 75ml,
  • 2x Aquafresh Ultimate + Whitening zobna pasta 75ml,
  • 2x Aquafresh Interdental zobna ščetka,
  • 2x Aquafresh Mint ustna voda.

P.S. Nagrajenci - bodite pozorni na obvestilo, ki ste ga (ali ga v teh dneh boste) prejeli prek elektronske pošte.

P.S.S. z dne 10. oktobra 2011: Tisti, ki se na našo spletno obvestilo, v katerem vas naprošamo za potrebne podatke (davčno in telefonsko številko), niste odzvali v za to predvidenem roku (pri čemer smo rok v dotičnem primeru podaljšali na kar tri mesece po objavi nagrajencev - s predajo načeloma čakamo največ 30 dni), stopa v veljavo 8. člen Splošnih pogojev nagradne igre, v skladu s katerim do nagrade niste več upravičeni.

Drugi krog zbiranja že poteka!

Medtem drugi krog zbiranja fotk že poteka. Svojo fotografijo lahko naložiš tukaj. In še enkrat opozorilo - iščemo fotografije z najmanj dvema in največ štirimi osebami. Lahko so tvoji prijatelji, družina, znanci ... Vso srečo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri