Nagradna igra: Moj prvi cosmo!

Ko je septembra, leta 2001, na prodajna mesta prišel prvi slovenski Cosmopolitan, se je v podalpski deželici nekaj malega za vedno spremenilo.

20. 7. 2011

S svojo drzno kampanjo, s katero so jo snovalci revijo pospremili na svojo uspešno pot - od takrat dalje bi le še težko našli koga, ki bi ne vedel, kaj so in za kaj se uporabljajo japonske kroglice - so uspeli opozoriti zase, do dandanes pa se je cosmo v naš mali medijski prostor dodobro usidral.

Ne le, da danes nihče več ne zardeva, kadar ga kupuje, in še manj skriva, ko se z njo v roki sprehaja po ulici, več kot očitno je tudi postalo, da so jo mnoge lifestyle revije - še posebno vse tiste, ki so vzniknile po letu 2001 - tako ali drugače posnemale. Prav posnemanje pa velja za najvišjo obliko laskanja ;)

Podarjamo!

Tri polletne naročnine na Cosmopolitan

Pa ti? Kako se spomniš svoje prve revije Cosmopolitana? Kdaj si jo dobila v roke? Je bil tvoj prvi cosmo že slovenska izdaja ali pa si pred tem že prebirala njegove tuje edicije? In ... ali se spomniš kakšnega cosmo nasveta (lahko objavljenega pred desetletjem ali včerajšnjega), ki ti je kakorkoli spremenil življenje na bolje - naj si bo na področju ljubezni, seksa, lepote ali zdravja? Bi ga delila z nami?

Naslednje tri tedne bomo v nagradnem spletnem nabiralniku nagrade@adriamedia.si zbirali kratke impresije, morebitne anekdote in predloge za cosmo nasvet desetletja na temo:

  • Moj prvi cosmo!

Ke bomo tri izmed prispelih zapisov ali predlogov nagradili s polletno naročnino na Cosmopolitan, ne pozabi pripisati nekaj svojih osnovnih podatkov (ime, priimek in naslov). V primeru, da boš med nagrajenci, te bomo naknadno potipkali še za tvojo davčno in telefonsko številko.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri