Bliža se zaključek prvega dela Izziva Neverjetni nasmeh!

Le še do ponedeljka imaš čas, da prispevaš skupinsko fotografijo (od dveh do največ štirih) neverjetno nasmejanih obrazov, in se poteguješ za obetavno priložnost postati polfinalistka velikega Aquafresh izziva Neverjetni nasmeh!

20. 7. 2011

Fotografije lahko pošiljaš še celo nedeljo, 24. julija, v ponedeljek, 25. julija, pa se bo prvič sestala Aquafresh žirija za Neverjetni nasmeh in izbrala deset tistih fotografij, od katerih se jih bo zgolj polovica uvrstila v boj za glavno nagrado izziva.

Več in bolj podrobno o poteku izziva si lahko prebereš tukaj.

Ne spreglej!

Na kaj moraš paziti?

Predvsem na to, da se boš neverjetno smejala v družbi še nekoga (opažamo, da kar nekaj uporabnic ne sledi osnovnim navodilom izziva, saj pošiljajo fotografije, na katerih so same, namesto v družbi še nekoga ali celo dveh oz. treh njih)!

Ne gre namreč spregledati dejstva, da bomo s paketi Aquafresh izdelkov neodvisno od glavnega izziva Aquafresh nasmeha nagradili vse posameznike na treh fotografijah, ki se bodo lahko pohvalile z največjim številom 'like-ov'!

Se ti torej ne zdi škoda, da bi na fotografiji bila zgolj ena, ko pa ste lahko za trenutek poziranja - vsaka s svojim paketom - nagrajene dve, tri ali kar štiri?

... in pa seveda: veliko večjo mrežo všečkanj boste ustvarile dve, tri ali štiri osebe na fotografijah kot bi to lahko uspelo samo in zgolj tebi.

Skratka: imaš sploh še kakšen validen razlog za to, da vas na fotografiji ne bi bilo več?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri