Aquafresh izziv: Iščemo neverjetni nasmeh!

Se rada družiš in smejiš? Vestno skrbiš za svoje zobe? Imaš nasmeh, ki zasije že na daljavo?

4. 7. 2011

Fotografijo, na kateri se v družbi najmanj dveh in največ štirih članov svoje družine ali prijateljev/prijateljic na široko smejiš, do najkasneje 24. avgusta naloži:

Potek nagradnega izziva!

  • 1. krog: zbiranje fotografij 4.7.- (vključno) 24.7

Aquafresh žirija za Neverjetni nasmeh bo po izteku prvega kroga zbiranja fotografij izbrala deset fotografij, od katerih se jih bo s pomočjo standardnega spletnega glasovanja v polfinalni končni izbor uvrstilo pet skupinskih fotografij, ki se bodo potegovale za glavno nagrado izziva.

Glasovanje prvega kroga bo potekalo od 25. 7.- (vključno) 31.7.

Nagrade za najbolj všečne v 1. krogu: med vsemi, ki boste do 24. 7. naložili fotografijo za izziv neverjetnega nasmeha, bomo s paketom Aquafresh izdelkov neodvisno od glavnega izziva Aquafresh nasmeha nagradili vse posameznike na tistih treh fotografijah, ki se bodo lahko pohvalile z največjim številom 'like-ov', tako da se vam bo popularno všečkanje, ki sicer v ničemer ne bo vplivalo na siceršnjo odločitev strokovne žirije, vendarle še kako izplačalo.

  • 2. krog: zbiranje fotografij 1.8.- (vključno) 24.8.

Tudi tokrat bo komisija po izteku drugega kroga zbiranja fotografij izbrala 10, po njihovem mnenju najboljših fotografij, ki se bodo uvrstile v drugi krog spletnega glasovanja. Spletni uporabniki bodo tudi v drugo izmed izbrane deseterice s svojimi glasovi uvrstili polovico njih v polfinalni končni izbor.

Glasovanje drugega kroga bo potekalo od 25. 8. -  (vključno) 31.8.

Nagrade za najbolj všečne v drugem krogu: Tudi tokrat bodom med vsemi, ki bodo do 24. 8. sodelovali s svojo skupinsko fotografijo, izbrali tri, ki bodo imeli največ 'like-ov' in nagradili vse posameznike, ki se bodo s teh treh fotografij smehljali s paketom Aquafresh izdelkov.

  • Polfinalni izbor

Uvrščena peterica iz prvega kroga in uvrščena peterica iz drugega kroga zbiranj fotografij se bo nato pomerila v polfinalnem spletnem glasovanju.

Glasovanje za finaliste bo potekalo od 1. 9.  do (vključno) 5.9

Med 10 polfinalnimi fotografijami bodo uporabniki tokrat izbrali tri finalne fotografije, na katerih bo v skladu s prvotnimi smernicami najmanj 6 do največ 12 ljudi. Vsi posamezniki s teh treh fotografij bodo prav tako kot najbolj popularne fotografije iz prvih dveh krogov izbiranj nagrajeni s paketom Aquafresh izdelkov, v katerem bosta dve Aquafresh Ultimate zobnih past, 75ml, dve Aquafresh Ultimate + Whitening zobni pasti 75ml, par Aquafresh Interdental zobnih ščetk in dve Aquafresh Mint ustni vodi.

Zmagovalec bo znan 17. septembra!

Sodelujoči s finalnih treh fotografij se bodo v dnevih po razglasitvi finalnega tria še fotografirali za revijo Cosmopolitan, medtem pa se bo strokovna komisija tudi dokončno odločila, katera izmed treh finalistov bo končni zmagovalec Aquafresh izziva.

Zmagovalec akcije Iščemo neverjetni nasmeh! bo slavnostno razglašen na dogodku Cosmo desetka, ki bo 17. septembra v centru Ljubljane.

Končni zmagovalec finalne trojice bo prejel bon za 500 evrov sponzorja izziva, njegova fotografija pa bo še eno leto krasila ovitek zobne ščetke Aquafresh.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri