Zakaj moški v razmerju kar naenkrat izgubijo zanimanje za žensko?

Se kdaj vprašaš, zakaj moški v razmerju kar naenkrat izgubijo zanimanje za žensko? Te zanima, kaj se dogaja v ozadju …

Zakaj moški v razmerju kar naenkrat izgubijo zanimanje za žensko? (foto: Unsplash.com/Ben Blennerhassett) Unsplash.com/Ben Blennerhassett
27. 1. 2016

Zgodba št. 1: "Preživljala sva čudovite večere, si zaupala najgloblje misli in si delila vse, bila sva si privlačna, velikokrat si me je željno vzel, potem pa kar naenkrat brez pojasnila odšel iz mojega življenja."

Zgodba št. 2: "Nekaj mesecev sva bila skupaj, iz njegovih ust so prihajale same lepe besede. Bil je več kot popoln partner, poln nežnosti in pozornosti … Kar naenkrat je njegov odnos do mene postal hladen."

Pojasnilo: Moškim ne zmanjka poguma, ko je na televiziji grozljivka, so pa pravi strahopetneži, ko stvar nanese na resno razmerje, v katerem morajo pokazati odgovornost do tebe!

Mnogo moških se namreč s tem strahom sooči šele z leti, nekateri pa ga sploh nikoli ne prerastejo.

Kako prepoznati njihov strah?

Gre za vznemirjenje pravega lovca, s katerim se vsaka nova generacija moške vrste že rodi. Če ni pripravljen na resno zvezo, bo zbežal, tebe pa pustil z milijon vprašanji, od katerih je eno najpogostejših: »Kaj je narobe s temi moškimi?«

Ko ženska pokaže, da se ne more upreti …

Ker je za mnoge moške osvajanje neke vrste boj, si želijo vedeti, če te lahko imajo, in za to te bodo pripravljeni osvajati. Ko boš na koncu podlegla njihovim čarom, pa jim tega ne bo treba več dokazovati.

Zato obstaja velika verjetnost, da se bodo lotili novega plena, ki mu bodo znova dokazovali, kako so pametni, pozorni, privlačni in oh in sploh popolni.

Naj se lov nadaljuje!

Zdaj, ko poznaš ozadje, si na vrsti ti! Vajino spoznavanje naj bo počasno. Če bosta začela graditi razmerje počasi, bosta imela več časa za komunikacijo in spoznavanje drug drugega.

Moški, ki nimajo volje, da bi te osvojili za vedno, ampak le za kratek čas, bodo hitro obupali!

Ko postaneta par

Če boš imela v življenju še kakšno drugo dejavnost, se že na začetku vajine zveze ne bo počutil ogroženega. Če imaš novega fanta, to še ne pomeni, da se moraš odpovedati svojemu življenju in stvarem, ki te osrečujejo.

Če bi te rad videval vsak dan, tudi večkrat na dan, ga ustavi in vzpostavi malo distance tako, da nadaljuješ s prijateljskimi srečanji. Nikar se ne spozabi – če boš popustila enkrat, bo pričakoval, da boš popuščala vedno …

Izbruhi - slab znak

Bodi pozorna tudi na prehitre izbruhe ljubezni na začetku vajine zveze. V trenutku, ko se to zgodi, stopi korak nazaj, poglej na stvari iz drugega zornega kota in dobro premisli, pa čeprav ti njegova pozornost godi!

Stopi na zavoro, pa čeprav si tako zelo želiš preizkusiti vse, kar ti ponuja.

Fotografije: Unsplash.com/Ben Blennerhassett

Preberi še: 8 stvari na tebi, ki so mu izredno seksi (pa si ne bi nikoli mislila!) ali pa preveri 5 razlogov, zaradi katerih razpadejo tudi najboljša razmerja.

Priporočamo tudi: Spoznaj zdravilne in lepotne učinke masaže