TE moške navade NE PRENESE nobena (ampak res nobena) ženska

Gre za lastnost moškega, ki bo odvrnila še tako zainteresirano žensko.

TE moške navade NE PRENESE nobena (ampak res nobena) ženska (foto: Profimedia) Profimedia
28. 12. 2020

Čeprav se nič ne more primerjati z iskrenostjo in predanostjo, obstaja ena lastnost, ki večino žensk od moškega v hipu odvrne, pa naj gre za resno zvezo ali zgolj bežno romanco.

In to je neurejena soba oziroma kar celotno stanovanje.

Kot je pokazala raziskava portala Storage World, naj bi to veljalo za kar 61 odstotkov žensk ... No, mi smo z gotovostjo prepričani, da je ta odstotek veliiiiiko višji. ;) Zakaj? Beri naprej.

Če ima moški neurejeno sobo, se namreč začnemo spraševati, kakšna je njegova higijena in kako je z drugimi (pomembnimi) navadami v njegovem življenju.

Bljak, le redka ženska bi si želela biti z nenegovanim in neurejenim moškim, se strinjaš?

Po drugi strani je zgolj 25 odstotkov moških priznalo, da ne marajo videti neurejene sobe ali stanovanja ženske, s katero se videvajo, in da to vpliva na njihovo vznemirjenje oziroma seksualno vzburjenje.

Sicer pa ima kar tri četrtine sodelujočih v raziskavi, ki so v zvezi, težave s soočanjem s partnerjem, ko gre za navado urejenosti, kar lahko privede do pomanjkanja komunikacije in globjih težav v zvezi.

Moški, če opazite torej, da vam vaša boljša polovica skuša subtilno povedati, da bi bilo bolje, če bi bili bolj urejeni, je morda zdaj pravi čas, da glede tega – v dobrobit in prihodnost vajine zveze – nekaj ukrenete (in seveda enako velja za ženske :)).

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Takšen TON ženskega glasu je po mnenju moških najbolj SEKSI (+ zakaj)

Priporočamo tudi: Ups! Ta punca je svojim staršem poslala 'nedolžno' FOTKO s počitnic, ki je nikoli ne bodo pozabili