Tako boš takoj vedela, da gre za zvitega zapeljivca!

Obstajajo moški (in na srečo to niso vsi), ki poskušajo zapeljati vsako žensko, ki jim prekriža pot. Na takšne bodi pri iskanju svojega princa na belem konju še posebej pozorna.

Tako boš takoj vedela, da gre za zvitega zapeljivca! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 1. 2018

Pretkan zapeljivec je zelo vztrajen ter hkrati odporen na zavrnitve in mnenja drugih. Ja, vsi vemo, za kakšen tip moškega gre: je zelo samozavesten in to počne zgolj zato, ker mu zviša nivo adrenalina ter lahko na svoj seznam umesti še eno trofejo.

Več kot je deklet in bolj kot so lepe, bolj je samozavesten. Tak moški nima ravno spoštovanja do žensk in jih vidi le kot trofeje za občudovanje.

In seveda zate, kot žensko, to ni lepa izkušnja, razen če se v popolnosti zavedaš, da si zanj le kos mesa.

Kako ga prepoznati?

Poskušal te bo napiti

Obstajajo moški, ki ženskam vedno naročijo enako pijačo, ki točno vedo, kaj jim je všeč in od česa se najhitreje napijejo. To je najbolj pogost trik, ki ga uporabijo.

Namenjal ti bo pretirane komplimente

Ženske imamo rade komplimente, še posebej, če pridejo iz ust privlačnega moškega. A obstajajo takšni, ki imajo tehniko dajanja komplimentov zelo izpopolnjeno, hkrati pa se za tem skriva neki drugi motiv.

Navadno ne uporabljajo preprostih fraz, kot je "Videti si čudovito." Namesto tega nadaljujejo s komplimenti vsega; tvojih las, uhanov, obleke in celo barve nohtov.

Seveda gre za pretiravanje, a je kljub temu včasih kak moški tako dober v tem, da niti ne ugotoviš, da gre za igro.

Govoril ti bo točno to, kar si želiš slišati

Takšni moški so že dobro "natrenirani" in točno vedo, kaj si želiš slišati, da te bodo osvojili.

V tebi želijo vzbuditi ogromno čustev in na to bodi še posebej pozorna, saj vsi vemo, da "navadni" moški svojih čustev ne pokažejo tako hitro.

Pokazal bo navdušenje in zanimanje za ženske stvari

Mnogi "profesionalni" zapeljivci iz izkušenj vedo, katere teme so ženskam všeč in s takšnim moškim boš najverjetneje doživela najbolj slikovit pogovor o razmerjih, čustvih, občutkih, knjigah, filmih, glasbi in celo oblačilih.

Videti je, kot da vedo presenetljivo veliko o specifičnih stvareh, ki zanimajo ženske.

Preden se boš dobro zavedala, se boš že oklepala vsake njegove besede in kaj kmalu zatem te bo imel v svoji pesti.

"Slučajno" se te bo dotaknil

Pretkan zapeljivec se te bo včasih bežno dotaknil, da vidi, če si za ali ne. Igrivo bo položil roko na tvojo ramo ali pa te vprašal, če lahko povoha tvoj parfum.

Njegove ustnice se bodo, med tem ko ti bo nekaj govoril, pogosto dotaknile tvojih ušes – z razlogom, da je glasba preglasna in da želi poskrbeti, da ga boš slišala.

Včasih bo šel celo tako daleč, da bo dal roko na tvoj hrbet in čakal na tvoj odziv. Takšni moški bodo tako dolgo "preizkušali vodo", dokler ne bodo dosegli cilja.

V primerjavi z zaljubljenim moškim, se te bo zapeljivec dotikal veliko več – tudi takrat, ko to ne bo primerno.

Preučil bo tvojo pojavo

Takšni moški si želijo zveneti inteligentno in ti laskati – na primer tako, da rečejo nekaj o tem, kako si se jim zdela na prvi pogled ("na začetku si bila videti odmaknjena, a zdaj vidim, da si odprta, zabavna in spontana") ali pa komentirajo, kako so drugi reagirali na tvoj vstop v prostor ("videl sem, da so te vsi gledali").

Seveda vsako žensko zanima prvi vtis, kajne?

V tebi bo vzbudil vtis, da je skrivnosten

Mnoge ženske privlačijo bolj skrivnostni moški in manj kot vemo o njem, bolj nas zanima. Zapeljivci to dobro vedo in znajo to dejstvo tudi izkoristiti. Pazi, da ne bo samo on tisti, ki postavlja vprašanja!

Preberi še: Kako običajen zmenek spremeniš v nepozaben seks za eno noč?

Priporočamo tudi: Teh stvari moški nikdar ne želijo priznati.