Znamenja, ki povedo, da seks prijateljstvo lahko evoluira v nekaj več!

Nekatera prijateljstva so zapletena, posebno takšna, ki vključujejo tudi seks. Včasih seks in prijateljstvo lahko združiš, včasih pa se oboje preplete z ljubeznijo, in to ni več tako lahko.

Znamenja, ki povedo, da seks prijateljstvo lahko evoluira v nekaj več! (foto: profimedia) profimedia
14. 9. 2014

Cosmo pozna znamenja, ki ti povejo, da je seksualno razmerje postalo nekaj več (oziroma da to nikoli ne bo).

Popolnoma je zatreskan vate

Takoj poskusita!

Gresta na zabavo, kjer je 20 ljudi, on pa ves večer klepeta s tabo. Ker nista uradno skupaj, bi lahko poskusil tudi z drugimi, on pa se ne more odlepiti od tebe. Ko si pri njem, te ves čas sprašuje, ali si okej: si žejna, lačna, te moti klima, je glasba preveč naglas, te motijo dišeče svečke ... Motijo dišeče svečke? Jasno je, da bi rad skrbel zate, zato ti vsak večer pošlje SMS, da se pozanima, kako si.

Čisto zares pripravljen pa vseeno še ni

Lahko bi delovalo ...

Sporoči ti, da ne more iti ven s tabo, ker bi šel raje na fitnes. Slaba novica je, da bi v tem trenutku raje počel nekaj drugega, dobra pa, da mu je vseeno toliko do tebe, da ti pove resnico. Prespi pri tebi, potem pa se zjutraj dobita na zajtrku z njegovimi prijatelji. Rad je v tvoji družbi, a se še ni pripravljen odreči svoji svobodi. Pravi ti, da se bosta poročila v soboto, le da še ne ve, katero. Potrpljenje je božja mast, punca!

Mogoče bi bilo z njim bolje kar prekiniti

Ne sanjaj o tem, da bi postal tvoj fant

Od tebe odide takoj, ko sta končala seksati. Ti bi rada, da bi bil še malo pri tebi, njemu pa se mudi. Na, tudi kot posteljni prijatelj ne šteje nič! Jasno ti pove, da ni pripravljen na zvezo. Res ali ne res, s tabo je ne želi, dobi pa tisto, kar v tem trenutku potrebuje – seks. Če seks ni fenomenalen in ti je okej tako, vedi, da samo izgubljaš čas in druge priložnosti!

Pripravila: Alja Maček