Ryan Gosling: Od ljubljenca žensk do vzornega očeta

Igralec Ryan Gosling, ki mu je stanovska kolegica Eva Mendes povila deklico Esmeraldo, ne potrebuje varuške. Novopečeni očka namreč veliko raje kar sam nadvse ljubeče skrbi za svojo princesko.

Ryan Gosling (foto: Profimedia) Profimedia
3. 2. 2015

Septembra lani je na svet prijokala Esmeralda Amada, ki od takrat osrečuje svoja zvezdniška starša, 34-letnega Ryana Goslinga in 40-letno Evo Mendes, soigralca v kriminalni romantični drami The Place Beyond the Pines.

Nad prvorojenko je še posebno očaran novopečeni očka, ki se je povsem vživel v novo vlogo, tokrat očetovsko, in kljub stresu, ki ga prinaša igralsko življenje, že kar ganljivo ljubeče skrbi za svojo princesko.

Da bi prva, najdragocenejša leta svoje hčerkice čim bolj intenzivno doživljala brez tuje pomoči, sta se Ryan in Eva – v nasprotju s številnimi slavnimi kolegi – odločila, da ne bosta najela varuške. Hvalevredna odločitev, ki pa seveda pomeni, da morata 24 ur na dan skrbeti za svojo deklico in hkrati tudi za svoji uspešni karieri.

Ryan

Na plečih imata torej dve službi s polnim delovnim časom, ki od njiju zahtevata ogromno moči in energije.

"Povsem sta izčrpana, a tako zelo srečna," je prijateljica slavnega para povedala v intervjuju za revijo People. Esmeralda se jima za ves trud, moč in energijo, ki jih vlagata vanjo, oddolži po hitrem postopku, že z najmanjšimi gestami.

"Dojenčica se simpatično smehlja in nekako gruli, Ryan pa ji zelo rad poje," je še izdala njuna prijateljica.

Dolgo si je želel biti oče

Očetovske dolžnosti pa kanadskemu igralcu, režiserju, scenaristu, glasbeniku in poslovnežu, za katerim norijo številne ženske, ne preprečujejo, da bi s polno paro nadaljeval svojo kariero.

Od oktobra v Atlanti snema kriminalko The Nice Guys, ki naj bi v kinomatografe prišla junija 2016. To torej pomeni, da mora čas porazdeliti med Los Angelesom in Atlanto, zato je še toliko hvaležnejši za vsak trenutek, ki ga lahko preživi s svojo hčerkico.

"Že zelo dolgo si je želel postati oče," je potrdil vir, ki mu je blizu, in dodal: "Uživa v vsaki minuti."

O svojem vsakdanjiku novopečene mamice pa je novembra lani, ko je gostovala v priljubljenem pogovornem šovu Ellen DeGeneres, nekaj besedic spregovorila tudi Eva.

Eva

"Počasi loviva ritem ... Seveda sem izčrpana, a to je čudovito," je dejala lepa Američanka kubanskih staršev in dodala: "Res, zelo sem utrujena! Že pred tem sem včasih mislila, da sem utrujena, a to je nekaj povsem drugega. Kljub temu pa si ne želim, da bi bilo drugače."

Izmučen je seveda tudi Ryan, ki pa kljub temu vsakič znova zbere dovolj moči, da svoji ljubljenki zapoje uspavanko. Če to ni prava očetovska ljubezen ...