Priročnik za zapeljevanje po meri Alfa moškega

Da imajo dekleta rade moške, ki so moški, ni skrivnost, zato tudi rade javno potarnajo, kako težko je zadnje čase srečati kakšnega takšnega, pravega korenjaka, zaradi katerega bi se jim po staromodno zašibila kolena.

Mu uspeva veliki met ali ne? (foto: profimedia) profimedia
28. 7. 2014

Po drugi strani pa se gre bati, da se tega zaveda vse manj današnjih fantov, pri čemer krivca za to nikakor ne gre iskati med današnjimi ženskami, ki so bolj kot kdajkoli samostojne, lepe in dobro vedo, kako se življenju streže.

Če je še pred desetletji veljalo, da naj bi moški materialno poskrbel za družino, da bi ženska poskrbela predvsem za gospodinjstvo in otroke, je ženska danes sposobna vse urediti tudi sama. Skoraj vse. Na področju razmerij med moškimi in ženskami, še posebno, ko je govora o osvajanju in zapeljevanju, se stvari namreč niso kaj dosti spremenile. Čeravno si dekleta in ženske upajo tudi same stopiti v tovrstno akcijo in znajo, kadar si to zaželijo, še kako dobro omrežiti izbranega moškega, pa si veliko njih vseeno želi, da bi bili tisti, ki bi znal in hotel prevzeti nadzor, voditi in zapeljati, ravno moški. Še več. Želijo, da jih osvojijo kot pravi Alfa moški.

Prav slednjim - t.j. moškim, ki obvladujejo sebe, ostale moške in znajo poskrbeti za svojo žensko tako v fizičnem kot duhovnem smislu - je Edvard Kadič, avtor knjižne uspešnice Govorica telesa in osebna karizma, posvetil svojo novo knjigo s pomenljivim naslovom Zapeljevanje.

Priročnik za moške

V svoji še vroči knjižni novosti se avtor loti detaljne analize recepta za uspešno zapeljevanje, razbije kar nekaj napačnih predstav, ki jih o ženskah rado gojijo o njih slabo poučeni moški, in se med drugim razpiše o Alfa moških, torej moških, po katerih tako rade koprnijo tudi najboljše in najlepše pripadnice nežnejšega spola.

Čeprav bodo po knjigi najbolj množično posegali prav moški, pa bi se ne čudili, če bi jo v roke ne jemale rade tudi ženske. Najpogosteje bi temu verjetno botrovala radovednost, občasno pa morda tudi ženska prefriganost. Ženskam je namreč še kako lastna želja, da bi bile tako ali drugače na tekočem, korak pred njim ali vsaj vštric svojim moškim.

Prav potencialnim bralkam zato Edvard Kadič, svetovalec za prepoznavanje, razvoj in praktično uporabo človeškega potenciala, že uvodoma polaga na srce:

  • "Način govorjenja, ki ga uporabljamo moški med seboj, se razlikuje od načina govorjenja, ko smo v družbi deklet. Predvsem je v svetu moških govorjenje na videz bolj grobo, suhoparno in na trenutke deluje tudi mačistično."

... kar seveda ne bo dovolj, da bi najbolj radovedne med nami odvrnilo od branja.

Ženske privlačijo Alfa moški

Da je v poplavi podobnega popularnega čtiva vendarle dobrodošla še ena tovrstna knjiga, katere bonus so gotovo poglavlja o branju in za potrebe zapeljevanja tudi pravilni uporabi govorice telesa, govori dejstvo, da te dni veliko moških verjame, da znajo zapeljevati, v resnici pa zgolj izgovarjajo poceni fraze, delijo komplimente brez glave in repa ter se čez vso mero hvalisajo na račun svojih dosežkov. Razlika med 'pravilnim' in 'napačnim' zapeljevanjem pa bi le težko ne bila zelo velika:

  • "Razkazovanje novega avtomobila, razprava o 'bajni' plači ali napihovanje o 'super pomembni' službi, mogoče na prvi pogled res deluje kot dober način za pritegnitev pozornosti deklet. Žal pa to nima prav veliko zveze z realnostjo zapeljevanja. Hvalisanje razkriva šibkost moškega značaja."

In tako kot moškemu hvalisanje v resnici bolj škodi kot koristi, tako se v praksi rado izkaže, da lahko 'dva fanta istemu dekletu povesta popolnoma enake stvari, pa ju bo dekle doživelo in razumelo različno.' Bolj kot to, kaj moški pove, je pomembno namreč to, kako ji to pove. Alfa moški bo svoje sporočilo ženski znal podati atraktivno, in to tako z glasom in gestami kot tudi celotnim obnašanjem.

  • "Moški mora med stikom z dekletom vključiti čim več sprožilcev, ki se nanašajo na moško seksualnost. To lahko stori tako, da prevzame iniciativo, vodi in nadzoruje pogovor, se z dekletom šali, jo prijazno draži, v pogovor vpelje seksualno tematiko (nikakor ne na prostaški način), z govorico telesa izraža samozavest, možatost in se dekleta dotika ter tako vzpostavlja tudi fizični stik."

Zapeljevanje kot veščina

Podarili smo izvod knjige Zapeljevanje!

V kolikor te zanimajo odgovori na večno aktualna vprašanja o tem,

  • Zapeljevanjekakšen moški je magnet za dekleta, kako najlažje pristopiti k punci, kako dobiti njeno telefonsko številko, kdaj se je dotakniti in kdaj jo poljubiti, kako se pravilno pogovarjati z dekletom in kam jo peljati na prvi, drugi ali tretji zmenek, pa tudi o tem, kje so najboljše lokacije za spoznavanje deklet in kako lahko preko njene govorice telesa dečko zagotovo ve ali ji je res všeč ali ne?

... te vabimo, da v roke vzameš knjigo Zapeljevanje - priročnik za moške, ki jo je podpisal Edvard Kadič.

Med tistimi, ki ste nam odgovorili na nagradne vprašanje: Kako pomemben je pri osvajanju deklet videz fantov? (odgovor Edvarda Kadiča boš našla na spletni povezavi Zapeljevanje, kot 'pravilni' odgovor pa bomo šteli tudi morebitna drugačna (in torej osebna), pa vendar dobro argumentirana mnenja), pa je imel največ sreče pri žrebu:

  • Iztok S. in Mengša, ki nam je med drugim povedal: 'Videz moških pri osvajanju ni tako pomemben kot videz deklet, vendar pa to še ne pomeni, da lahko fantje po svetu hodijo vsi vampasti in zanemarjeni.'

Z Iztokom se seveda strinjamo in ga pozivamo, da se javi na našo spletno pošto.