Moški pravijo, da je ta del ženskega telesa daleč najbolj privlačen ...

Končno! Moški so iskreno spregovorili o tem, kateri del telesa se jim na predstavnicah nežnejšega spola zdi najbolj seksi ...

Moški pravijo, da je ta del ženskega telesa daleč najbolj privlačen ... (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2020

Ravno tako pa so svoje mnenje o tem, kaj jih ne moškem telesu najbolj privlači, podale tudi punce, piše avstralska spletna revija Elle.

Pri Fitrated.com so izvedli raziskavo v kateri je sodelovalo več kot 2000 anketirancev. Ugotavljali so, kateri deli telesa in oblike se zdijo posameznemu spolu najbolj privlačni.

Možne kategorije glede na tip telesa so bile: povprečno, mišičasto, z oblinami, suhceno in drugo.

Ljubezen

48 % moških je odgovorilo, da so jim všeč ženske z oblinami, medtem ko je 24,1 % predstavnikov moškega spola povedalo, da jih privlači povprečno žensko telo.

Ti dve skupini tudi pravita, da so ženske prsi zmagovalke v kategoriji 'daleč najbolj privlačen del ženskega telesa'. 22,4 % moških se zdijo lepa suhcena dekleta, najbolj pa jih na ženskah privlači zadnjica. Le 3,8 % je dopadljivo mišičasto telo nasprotnega spola.

Ženske, ki jih privlačijo moški, so z 41,7 % odgovarjale, da jim je všeč ne preveč vitko in niti preveč mišičasto moško telo, 35,8 % pa jih je izbralo mišičasto telo. Punce tudi pravijo, da so moške roke daleč najbolj privlačen del moškega telesa, ne glede na gradnjo.

Ljubezen

Ženske, ki jih privlači isti spol, so v 35,9 % izbrale povprečno žensko telo, 30,1 % anketiranim so všeč dame z oblinami, 11,2 % vprašanih pa je odgovorilo, da raje vidijo mišičasto žensko telo.

V nasprotju z zgornjimi pa imajo homoseksualni moški v 36,1 % raje mišičaste partnerje, 26,7 % jih je odgovorilo, da jih privlači povprečno moško telo, 18,3 % pa je dopadljivo vitko moško telo.

Ženske in moški, ki jih privlači isti spol in so za idealno telo potencialnega partnerja izbrali odgovor 'povprečno' in 'mišičasto' pravijo, da so najlepši del telesa prsi. Homoseksualci, katerim so všeč vitka moška telesa, pa menijo, da je najlepši del na moškemu trebuh.

Ne glede na vse naštete tipe in dele telesa pa so vprašani mnenja, da so absolutne zmagovalke v vsakem primeru lepe oči.

Kaj pa ti misliš? Veseli bomo tvojega mnenja pod objavo na našem Facebooku.

Preberi še: Ljubezenski horoskop: S TEMI znamenji se nikakor NE ujameš in Spoznaj moškega, ki je plačan, da ženskam pomaga uživati v seksu!

Priporočamo tudi: Poglej, kaj se zgodi, če nariban ingver enakomerno razporediš po obrazu!